Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 1. mars 2011

Nib-utfordring mars

Jeg hiver meg på i NIB`s utfordring om kjøkken. Jeg holder jo på å planlegge nytt kjøkken i vårt nye fremtidige hus om dagen, så jeg er vel godt inne i kjøkkenmodus kan man si. Men her er det bilder fra vårt nåværende kjøkken som gjelder.


Kjøkkenet er i utgangspunktet et furukjøkken fra Sigdal som vi har malt i fargen bomull. Jeg ble igrunn meget godt fornøyd etter at vi gjorde det, bare synd jeg ikke hadde noen førbilder, men det var før jeg begynte å blogge, så da var jo ikke tankene på å ta før og etter bilder tilstede.Kjøkkenet er delt opp i flere soner, så det er et godt arbeidskjøkken. (Litt om hvordan vi tenkte da vi bygde dette kjøkkenet kan dere lese om her ) På enden av benken har jeg tenkt å finne et veggord, men foreløpig har jeg ikke funnet det rette.Spiseplassen, er vel den plassen vi bruker mest her i huset. Her er det plass til mange både til hverdag og fest.

  Detaljer fra kjøkkenbenken med mine hjemmelagde lamper som jeg er så fornøyde med hengede over. (Hvordan jeg lagde de kan dere se her)
Til jul fikk jeg denne flotte gamle ølkassen, den gang fylt med ved, men får nå fungere som oppbevaring av kokebøker på kjøkkenet.Og en gammel kjøttskjærer jeg har fått av min bror, får fungere som kokebokstativ. Den er jo for fin til å bare stå inne i et skap.

Mitt kjøkken

6 kommentarer:

Herman Grans ♥ sa...

Så stilig "kokebokstativ" :D
Den likte eg :) Hilsen Grete

Jatte sa...

Hei hei!

Koselig kjøkken!!
Lampene over benken var utrolig kule!

Lykke til,
Klem Jatte♥

Villa Bjørkhaug sa...

Rå lekkert kjøkken! fast følger fremover!

klem

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint kjøkken.Tusen takk for titten.Nydelig.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil.

sologbolig sa...

Hei. Så fint kjøkken du har, likte godt kontrasten mellom kvit kjøkken og mørkt gulv og tak. Mange flotte ting, ble nysgjerrig på lampene dine, skal gå inn å lese om de nå.
Ha ein flott dag.

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)
Kjøkenet ditt er veldig FLOTT!
Masse lekre detaljar..Å du,dei heimelaga lampane var virkelig fine!Flink du er da..

Ønskar deg ein god søndag og ei flott ny veke♥

Klem frå Astrid