Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


torsdag 10. mars 2011

Bad news.


Eller kanskje bare litt nytt til badet. Jeg har laget meg en ny pute til stolen på badet. Fant fram et enkelt hvitt putetrekk jeg hadde tenkt til dette formålet, men ikke fått tid til å gjøre noe med enda, men nå er det gjort. Strykeark og fargeskriver, da er mye gjort.


Koselig med litt gode ord på starten av dagen, så den ene siden har fått teksten. "Du er god nok" og den andre: "Ha en strålende dag", så da kan en velge hvilken side som passer best for dagen. Det er som regel ikke overflod av godord til hverdags. Vi burde vel bli bedre på å sette pris på hverandre, det er som regel ikke så mye som skal til.


I vinduet sees den flotte toalettmappen som jeg fikk av min søster til jul, den passet jo helt perfekt inn her. Her kan dere se litt mer av det hun driver med om dagen.


Et stettefat behøver ikke alltid brukes på kjøkkenet, jeg har satt ett på badet som vi kan legge fra oss fine smykker på. Ikke så verst dekorativt heller da. Bedre det enn at de slenger rundt, for de fleste smykkene er min datters, og hun er god på akkurat det å slenge rundt...he he.
 

 Ha det på badet

5 kommentarer:

anne g sa...

det ble jo riktig så fint!

Manne's hverdag sa...

Koselig bad og herlige detaljer!!!

Ha en flott dag videre!!!

Hilsen
Marianne

Mira sa...

Så flotte puter.
og fint bad!

Ønsker deg ei fin helg!

Klem fra Mira.

Villa Bjørkhaug sa...

Hei! med dette gir eg deg ein award! Du er så flink til å inspirera meg og andre!
Lykke til.. eg følger deg veit du...:)
(sjå min blogg)

klem!

Auroras hjem... sa...

Hei ! Så koselig blogg du har. Nydelig pute :) Her vil jeg ligge meg til som følger: ha en flott lørdagskveld. Klem merete