Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


søndag 11. april 2010

Fra hagemessa

I går var jeg så heldig at jeg fikk delta på hagemessa på Lillestrøm. Jeg skulle hjelpe til på Landstil sin stand. Jeg hadde egentlig tenkt meg en tur til denne messen uansett for å få litt inspirasjon, men når jeg fikk dette tilbudet takket jeg ja til det.

I spisepausen fikk jeg gått en runde å kikket litt og så denne flotte Totenhagen laget av Helen Fredholm Den var bare fantastisk vakker. Dette er en hage slik jeg kunne tenke meg i den nye hagen min. Fine singelganger, flotte bed og romantisk stil. Drømmehage. Selv om denne var liten, har jeg nå dannet meg et bilde av min nye hage.

Landstils stand sto denne flotte portalen, med sitteplasser under. Tenk å hatt denne i egen hage da. (bildet er lånt fra Landstils egen blogg)

Jeg jobbet sammen med en koselig jente som heter Stine på stand, og hun har denne bloggen. (Som jeg har tillatt meg å låne et bilde fra). Bildet er tatt på samme stand.

Men her hos oss nå ser det stusselig ut. I dag har det vært strålende vær, så jeg har endelig fått begynt så smått på bedene, i hvertfall det ene. Det er ikke mer enn 14 dager siden det var dekket med snø her, men i helgen har mannen i huset kjørt rundt med mosefjerner.


Tulipaner og påskeliljer har så vidt begynt å vise seg frem. Håper på litt godvær fremover så jeg har en mulighet til å holde på mere ute. Det er mye som skal være i orden til konfirmasjonen i mai.

Jeg må vel også få flytte inn litt planter i drivhuset. I år har jeg valgt å ikke så noen ting selv, da tiden ikke strekker til denne våren. Jeg må vel heller prioritere å få ut pelargoniene mine for å se om det er noe liv i dem. Er redd mange har avgått med døden i løpet av vinteren.

Men våren har i hvertfall endelig kommet.

3 kommentarer:

Stine sa...

Hei hei!

Det var veldig hyggelig å jobbe med deg og :) Hørte du bare måtte ha med et skilt til også?

Stine :)

salige lavendel sa...

Tenker det var gøy å jobbe på hagemessen. Ha en fin og solfylt vårdag!

Ninni sa...

Til min stor sorg fikk jeg ikke vært på hagemessen i år, men ved hjelp av dere som legger ut bilder i bloggene deres, har jeg fått meg en liten tur allikevel. Portalen fra Landstil var nyyydelig!