Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


onsdag 14. april 2010

1. dag i drivhuset

Så ble det endelig vår i drivhuset. I dag har jeg fått flyttet pelargoniene mine fra kjelleren og ut i drivhuset.

Det var litt spennede å se hvor mange som hadde avgått med døden i løpet av vinteren, men det ser ut som de aller fleste har klart seg.

Noen så veldig stusselige ut, men de skal få en siste sjanse til å prøve å komme seg. De havnet på øverste hylle, men skulle vel etter vanlig reglement havnet på nederste hylle, er det ikke slik det pleier å være med de dårligste da. Hadde en opptelling og nå står det 66 stk potter som skal vokse seg store og vakre i løpet av våren og sommeren.
Det ble også en del stiklinger ut av denne oppryddingen. Hele 22 stk faktisk. Håper de aller fleste klarer seg.
Nå er det endelig litt vårstemning i drivhuset. Da det forsatt kan være frostnetter må jeg ha frostvakt, en vifteovn med termostat. Men på dagen i dag var det langt fra nødvendig, da var det nemlig 36 grader :-)


Jeg har vært inne på tanken på å sette inn et bord og en god stol, som jeg kan nyte på grå dager. Det er alltid koselig i drivhuset når regnet trommer på taket, mens temperaturen her inne fortsatt er veldig behagelig.


Noen eksempler på plantene mine fra i fjor. Liker best hvite og rosa, og gjerne de fylte blomstene. De ser ut som vakre små roser.

Denne skjønnheten er jeg redd er en av de som ikke klarte vinteren.

Nyt våren og solen!


5 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

heisann jeg kan lage på bestilling ja :) helst med de to skrift typene jeg har brukt da :) Bare å si fra her eller på mail: hijen2@online.no :)

Blomsterguri sa...

Hei! Flotte pelliser de fylte og lys rosa. Håper du får liv i de fleste. Koselig med nye blogger - jeg følger deg gjerne :-)

Huset ved elven. Kyrksæterøra, Norway sa...

Du er heldig som har drivhus ☺ Det var jo så nydelig og vårlig, men nå snør det faktisk her. Liker det IKKE! Ønsker deg en god helg, hilsen fru Strøm

Ninni sa...

Hei Jorunn, dette var en fin blogg :) Det er så koselig å finne nye hageblogger. Skjønne pelliser du har! Nå skal jeg titte meg litt mer rundt :)

asbjørg sa...

Heisann,ja er ikke pelargonier vakre.Jeg har mange,og gleder meg til de kommer i blomst.Fin blogg,kommer tilbake hit!