Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


onsdag 28. april 2010

Avtalen underskrevet.

I dag har vi vært å skrevet under kjøpsavtalen på vårt fremtidige hus. Nå er det bare å vente på at alle søknadene går igjennom, så vi kan sette spaden i jorda.

Vi falt begge for dette huset fra Skidstahus. Det har alt vi ønsker oss. Doble inngangsdører, doble verandadører, utgang fra soverom, utgang direkte fra kjøkkenet, utgang fra vaskerom, masse fine vinduer som gir bra med lys.

Planløsningen var vi ganske fornøyde med, bare vi fikk speilvendt den, og det var enkelt. Ellers blir det litt småjusteringer i forhold til rommene. Jeg har endret inngangen til badet slik at vi kan gå direkte inn fra soverommet, men min mann er ikke helt enig i dette. Det blir jo hovedsakelig vi to som skal bo her, og i og med at det er et lite bad til synes jeg dette kunne være en fin løsning. Noen andre som har erfaring med denne løsningen? Jeg ønsker meg Walk-in-closet, så det må jeg prøve å få til i forbindelse med hovedsoverommet og det nærliggende rommet. Ved siden av kjøkkenet skal jeg ha "spiskammers", med kjølerom og bodplass.

Så får vi se etterhvert om vi også får til en drømmehage som denne som var på hagemessen på Lillestrøm. Må vel kanskje ha litt proffhjelp da tenker jeg.

Fortsettelse følger

3 kommentarer:

Familien Furu sa...

Hei hei
Dette var virkelig et drømmehus, helt lekkert - forstår godt at du falt for de doble dørene. Gratulerer så mye :-)
Klem klem

Carpe Diem sa...

Kjempefint hus.
Ser ut som det er gode romløsninger på det.
Gledar meg til å følge med vidare.

Klem.

Alvas hjørne sa...

Hei!
Takk for koselig hilsen hos meg:)
Så masse flott du viser, en super blogg(har lagt deg til på lista mi) og spennende hus dere har valgt.
Blir gøy å følge med videre.
Ønsker dere lykke til :)