Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


fredag 27. januar 2012

Hvilken stil liker du

Det er jo så mange stiler der ute som jeg liker så godt. Er veldig glad i den hvite romantiske stilen, men når det kommer til utemiljø er jeg glad i det rustikke og naturlige.

Bilde fra NIB.
Lurer på hvor lenge de forskjellige stilene vil vare. Det er det vel ingen som vet svaret på, men det er jo alltid lov til å følge sin egen stil uten at andre skal bry seg om det.

Bilde fra blogg.nille.no

Synes det landlige er en fin stil, med natur og gyldne produkter, Behagelig både å se og ta på.

Bilde fra NIB

Den industrilelle stilen, som også er veldig spennende,har jo også kommet for fullt. 
Sier noen ganger at man skulle hatt flere boliger for å  kunne gjennomført forskjellige stiler.

bilde fra shoppingblogg.no


En fin blanding av landlig, rustikk og natur er flott. Gir en følelse avgod stemning.

bilde fra kk.no

Hvilken stil liker du, og hva ville du helst valg hvis du kunne valgt fritt blandt stilene?
Fortell meg hva du liker best, og hvorfor.

Stilfull


5 kommentarer:

adales verden sa...

Jeg stilvingler nå.... Har hvit litt landlig, men har nå gjort en vri m grått og sort... Vet ikke helt om det blir sånn så lenge;) syns alle stilene har mange fine elementer, vet bare at jeg er litt reservert ;))) fin fin helg ønsker jeg deg;))

sisselastrid sa...

Mange stilar som er fine, og heilt flott når det virkelig blir gjennomført. Men egentlig lika eg best å ha min eigen stil - som er ei blanding av mykje forskjellig... Og ken i alle dage kan skifte stil etter kva som er poppis? Det må bli dyrt i lengda ;)

Her har ting og tang blitt kjøpt inn over ei tidsperiode på i alle fall snart 20 år (sida eg flytta heimafrå) og då byttar ein vel sakte men sikkert ut ting etterkvart som det blir slitt eller heilt utdatert - og ein del ting har verdi fordi dei betyr noke :)

Her skal det snart byggast på - og har ikkje heilt funne ut korleis stilen skal bli (for då har eg ei mulighet til å starte med blanke ark) - men spennande blir det i alle fall :)

Syns egentlig det viktigaste er å skape ein heim :)

Ha ei super helg!

Klem

Marits Hverdagsgleder sa...

Jeg liker den lyse, landlige stilen. Jeg liker en blanding av nytt og gammelt. Er ikke glad i hus som ser ut som de er tatt rett ut av et interiørblad, men hus der en ser det bor folk som tør å holde på sin egen stil og personlighet og ikke følge trenger i alt og ett. Jeg bor i et hus fra 1860, og ønsker å ha den gamle stilen, bl.a. i listverk, paneler, tømmervegger osv. der det er mulig å bevare dette. Jeg elsker badekar med løveføtter, men synes det er så deilig med boblebad pga. vondter i kroppen, så mine to bad er moderne og funksjonelle. Så en lett blanding er vel min stil ....
God helg!
ps. titt gjerne innom :)

Villa Wikan sa...

Heia. Takk for koselig hilsen på bloggen min. Fargen på stuen er "sand" fra jotuns fargekart.

Jeg liker en blanding av mange stiler, hvitt, landlig og en god dæsj "amerikansk villa stil" =)
Ha en fin start på uken!
Klem Linn

Lindas Lille Leilighet sa...

Jeg holder meg til lys nostalgi jeg:) Hvitt er et god utgangspunkt og derfra er det lett å endre. Men jeg liker best shabby, landstil og sjarmerende gjenbruk. Litt av alt..Har ikke en slavisk gjennomført stil nei..Men jeg har min stil:) Blir hele tiden påvirket av andre bloggere og ombestemmer meg hvert andre minutt om hva jeg skal finne på, til kjærestens store fortvilelse;) Ikke alltid så lett nei..Det viktige er at ditt hjem er ditt hjem og at man trives der!:)