Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


søndag 8. mai 2011

Smått men godt

Byggeprossesen har selvfølgelig ikke hatt samme tempo utover i uken som første dagen. Men det var vel ikke å vente heller. 


Taket har tatt laaang tid i forhold, men det er i grunn ikke så rart, når en ser alle delene som skulle på plass. Så skal det på vindbeskyttelse og duk. Siden skal dette limes, for etter nye forskrifter skal hele huset være helt tett. Godt vi har snekkere som er nøye i arbeidet.


Men nå er taket tett, og vi har vært utrolig heldig med været under byggingen. Solen har vært fremme, og vi har sluppet unna med noen få regndråper et par netter. Nå kan det egentlig regne så mye det bare vil for nå er huset tettet, men vi vil jo fortsatt ha sol.Dette er vel den delen av huset jeg foreløpig er mest glad i. Dette er det som møter oss når vi åpner inngangsdøren. Synes det er helt fantastisk med så mye vinduer som gir masse lys inn i rommet. Det vil bli mye åpenhet her, det skal bare opp en liten vegg med pipe og peis ut fra hjørnet mellom stue og kjøkken.


Så får jeg et mindre vindu over kjøkkenbenken, hvor morgesolen kommer til å titte inn til frokosten. Samtidig kan jeg se opp på vårt nåværende hjem, som her skimtes gjennom vinduet. Beklager vinduspussen, lover og forbedre den :))

Lyse tider


2 kommentarer:

Maris gyngestol sa...

Så spennende med husbygging!
Gleder meg til å følge med!! :)

Ha en fin, ny uke!
-Mari

Anonym sa...

kjempekult å følge dette jorunn! blir et knalllekkert hus, uten tvil... så deilig med dobbel dør, det ønska vi oss, men økonomien sa neeeeiiii... tror vi må besøke hverandre.... må se og låne litt ideer av deg!!! :-)
klem fra sara