Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


mandag 30. mai 2011

Kjøkken bestilt

Da har avgjørelsen på kjøkkenet falt, og det ble Norema som gikk av med seieren. Vi har vært på besøk i salgslokalet deres, og sett innredningene "live". Det hjelper å se dem, i forhold til bare å se bilder på nett fra forskjellige forhandlere.
Og selgeren vi hadde kontakt med der var også trivelig og hjelpsom, holdt kontakten med oss siden vi var innom der første gangen. Nå skulle det åpnes ny butikk i Oslo med  kampanjepriser, og da ringte han for å si at vi også skulle få kampanjepris. Synes det er viktig at selgerene holder kontakt, uten at de er for pågående.
Vi har vel ikke hørt noe fra de andre som har levert forslag til tegning til oss, bortsett fra en leverandør som ringte her om dagen, men det var etter at jeg hadde mast om å få et forslag til tegning etter at det hadde gått lang tid siden jeg sendte planløsningen.


Valget har falt på Edel hvit, og løsningen blir som på dette scannede bildet. Det blir dør på hver side av "vitrine"løsningen, en til vaskerom og en til spiskammers. Det ble dessverre ikke så mye benkeplass, men hvis vi ser at vi får plass til en kjøkkenøy, så kan vi sette inn det senere. 
Så skal det på plass et spisebord i forkant. Har egentlig lyst på et rundt bord, men har ikke funnet noe som passer enda. Må vel ha diameter på minimum 120-130 cm, og så skulle det vel helst også vare til å dra ut, slik at det kan bli plass til enda flere. 
Kanskje vi skulle fått spesiallaget et? Jeg har nemlig en idè i hodet mitt, men jeg er ikke så god på snekring, men det har jeg en bror som er.....hint, hint.


Synes egentlig det er en klassisk og fin innredning, men savner litt smådetaljer, slik som for eksempel en liten skuff under på glass-skapet ned til benk. Den hadde sikker vært praktisk å gjemt bort litt rot i.....

Edelt


1 kommentar:

Heims lilleverdenshjørne sa...

Det så kjempefint ut:D Syntes også det er viktig å bli fulgt opp. Vi sendte ut forespørsler for ei stund siden bare for å vite hvem vi skal kontakte når den tid kommer(er jo enda et par år til) Noen har ikke svart en gang, så vi får se om de får noe forespørsel igjen:P

Gleder meg til å se kjøkkenet deres, så veldig fint ut:)