Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


lørdag 1. januar 2011

Nytt år.


Da er 2010 over og jeg har snart blogget i 1 år. Meningen var jo at jeg skulle blogge om vårt nye hus som vi holder på å bygge, men ting tok litt lenger tid enn først planlagt.


I mellomtiden har det kommet ett og annet blogginnlegg om helt andre ting. Som bordekkingene til vår datters konfirmasjon i mai. I året som kommer har vi ingen store planer om noe store festligheter, så slik bordekking blir det nok en stund til vi skal ha igjen.


Men så snart påsken er over begynner det nok å skje ting på tomten vår igjen. Da nærmer det seg med stormskritt at huset vi har bestilt kommer på plass.


Men før det må jeg vel begynne å tenke seriøst på hvilket kjøkken jeg skal velge, og hvordan det skal se ut. Det er noe jeg kommer til å ville bruke ganske mye jobb på, for å få det nøyaktig slik jeg vil ha det. Synes kjøkkenet er et av husets viktigste rom, for her tilbringer vi mye tid. Ikke det at jeg er så flink til å lage mat, at jeg oppholder meg der av den grunn, men rommet er et samlingspunkt hos oss.


Så var det dette Walk-in-closet jeg ønsker meg så mye da, blir det en realitet tro? Det vil i så fall ikke bli akkurat som dette rommet da, men drømmer har jo aldri vært ulovlig.Hagen vil nok bli en utfordring. Her skal det planlegges godt, så vi slipper graving senere. Uteplasser, ja flere, under tak blir et must. Lysthus står også på ønskelisten, men det blir nok ikke første året gitt. Vi får nok ta oss en tur på hagemessen som kommer i løpet av våren, så vi får litt inspirasjon, slik som fjorårets messe ga meg. Foreløpig står tomten med bare en plate som er litt mer "utviklet" enn på dette bildet. For nå er den ferdigstøpt, med en masse rør og slanger stikkende opp. Ser ut som ett virvar for meg, men planen blir nok bra. Synes det er veldig vanskelig å forestille seg hvordan det blir. Ser ut som det blir alt for lite, og når jeg ser på det som skal bli soverommet, tenker jeg at: "her blir det ikke plass til senga mi engang". Men umulig å få noen romfølelse når det ikke finnes vegger. 


Så da er det bare å fortsette planleggingen inntil huset kommer på plass. For da blir det vel nok å henge fingrene i når vi tar fatt på det innvendige arbeidet. Blir nok en inspirerende vår håper jeg, (bare jeg får tid).
Vil du se fortsettelsen, så er det bare å henge på.


Godt nytt år alle sammen


3 kommentarer:

Monica sa...

for et herlig år du har i vente og så mange kjekke planer fremover. godt nyttår. klem monica

Anonym sa...

Hei.Lykke til med husbygging.Vil ønske deg et riktig Godt Nytt år.Klem fra Bodil.

salige lavendel sa...

Spennende å være igang med husprosjekt! Lykke til videre =)