Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


onsdag 26. september 2012

Utålmodig

Ja, nå begynner jeg å bli litt utålmodig.
For en stund siden sto det egentlig litt på oss på å bli ferdig med huset, men akkurat nå gjør det ikke det. Nå venter vi på mere lister til dørene, det måtte selvfølgelig ikke holde med de vi hadde, og siden huset kommer fra Sverige er det ikke bare å reise på den lokale byggevaren å hente flere. Neida, det må komme fra Sverige selvfølgelig. Og når kommer de? De skulle vært levert hos oss forrige mandag, tirsdag, lørdag, søndag, i går og i dag, men har de kommet?  NEIDA!!! Er det mulig å ikke holde det som blir sagt? Ja det er det visst, for det er det flere som ikke gjør. Nå venter vi også på at elektrikeren skal gjøre seg ferdig, men tror større kunder er mer prioritert....dessverre.
Merker at tålmodigheten har fått seg en skikkelig test. Jeg har fått vite at jeg altfor tålmodig, (fikk det til og med skrevet på en lapp fra min forrige lege), men nå altså.....Nei, må nok slå litt i bordet snart skal vi bli ferdige. Det er jo så lite som står igjen. Ikke får jeg begynt å flytte litt heller, for det mangler småting som en kontakt i et skap her, og en list der i flere rom for at det er helt klart. Må jo vaske ned litt også, men kan jo heller ikke begynne med da det fortsatt gjenstår litt boring.Men jeg prøver å utnytte tiden med å rydde litt her hjemme, for det er jammen litt av en jobb også. Når en skal fra 3 etasjer til 1 så blir det nok en del å kaste. Men siden min sønn skal overta her, så blir det vel stående igjen litt tenker jeg. Jammen godt vi ikke skal selge til fremmede,  det tror jeg ville vært litt stusselig også, siden vi har  lagt ned mange timer jobb i dette huset, og bodd  her i over 20 år.
Min sønn maser på at vi skal "komme oss ut", men vi kan jo ikke det, når vi ikke blir ferdig.

Blir nok siste gangen jeg bygger ja, for dette har vi ikke tid til. Nå gleder vi oss til å komme oss inn i det nye huset, og kunne sette oss ned etter jobb uten tanke for alt vi skulle ha gjort. Skal bli koselig med peiskos...og forresten der kom jeg også på at vi har hatt problemer....søren også. Vi hadde jo en "fagmann" til å sette opp "pipe" i brannmursplater. Den ble "pusset" , men for en dårlig jobb. Her må vi inn med andre som må gjøre jobben om igjen. Men det sto igjen litt av jobben som først ble satt bort. Vi må ha luftetrister i "pipa", og når vi ber om at dette må gjøres ferdig, får vi beskjed om at vi må ha 6...SEKS.!! rister, og de er ikke særlig pene heller.  Jammen det er jo ikke det på utstillingen, eller i reklamen for peisen sier vi. "Nei, men det er jo ikke så pent så da kan det ikke vises slik i brosjyren" Slå den a!!!! Mannen begynner å skjære ut til ristene, å går det feilfritt? NEIDA!!! "Oisann....ble visst ikke så bra dette". Han som har satt opp "pipa" husket visst ikke helt hvordan han hadde bygd den opp. Og da kom det jo noe i veien på innsiden, så da måtte ristene tilpassses deretter. Hafff.... Skjer det mere nå så kommer jeg til å klikke i vinkel.

bilde fra leverandøren

Det var kveldens tordentale.
Neste innlegg herfra håper jeg skal være et koselig innlegg om kos i det nye huset.

Kort lunte

Ingen kommentarer: