Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


mandag 11. juni 2012

Rundt bordet.

Ønske om et rundt spisebord er absolutt tilstede for den nye spiseplassen. Synes det er så koselig og sosialt med et rundt bord. Det er ikke så enket å finne akkurat det jeg vil ha, for det stilles selvfølgelig noen krav. Det bør være minimum 140 cm i diameter, aller helst med uttrekksmuligheter så vi kan få til et langbord, fargen burde vel være nærmest hvit, men er åpen for et litt mer rustikk også. 
Så blir det å tråle dette internettet da for å se om en finner det ulitmate bordet. 

Foreløpig har jeg funnet disse:Fra Brubakken:

Bessie rundt spisebord
Bordet er laget i massiv Eik, sokkelen er et smykke av håndverk.
bordplaten er satt sammen av brede eikeplank, her litt rustik
Bordet som er vist er 160 i diameter og har i tillegg to ileggsplater.Så har jeg funnet Signature fra Bohus, men her ser jeg ingen opplysninger om størrelse, så da vet jeg ikke om dette er noe. Og det ser ikke ut som det kan utvides.
Og Wilma fra Skeidar. Dette er laget i svensk bjørk og kan økes med ileggsplater.
Jeg vet jo at jeg kan få dette i helt hvitt, så det er en mulighet.


Jeg liker også veldig godt Nimes fra Skeidar, men tror nok at dette blir i største laget, 220x100, men stilen er det ikke noe å si noe på.

Finner jeg ikke et rundt bord jeg vil ha, er neste mulighet et bord på 140x140, eller 120x120, men det blir vel ikke noe enklere å finne det heller.

Har dere noen andre tips setter jeg pris på disse. Er ikke så kjent utover det ganske land når det gjelder mindre møbelforretninger, men vet jo at det finnes en del mindre butikker med et helt annet utvalg enn i kjedebutikkene.

Takk for tipset
3 kommentarer:

Marits Hverdagsgleder sa...

Vet om noen som lager på bestilling... Agnes med bloggen: Livet i det blå huset.... Jeg synes de er dritkule... gå inn til henne og se...

Fru Gullhår sa...

Hei,

Det er kjempe fint med rundt bord :)Eg skal bytte ut mitt spisebord med ett rundt! Mammaen min har heldigvis ett stående i kjelleren.. med 2 innleggsplater. Har planer om å male det kvitt :) Trur det blir fint!
Lykke til med leiting!
Hilde :o)

Anonym sa...

Hei! Artwood har også runde spisebord....:)