Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 22. mai 2012

Vanskelige bad

Er stadig på leit etter den perfekte badromsinnredningen, men synes den er veldig vanskelig å finne. 
Vi skal jo ikke ha bare en, men to innredninger. En liten til det lille jente/gjeste-badet og en større til hovedbadet. Tror nok ikke det blir plass til mer enn 70-75 cm på det lille, men skal nok klare å få inn en innredning på 120 på vårt bad. 


Vi ha vært innom badbadbad på Vøyenenga, men blir litt usikker på om det er akkurat de jeg vil ha. Vi har sett på denne, men den er visst ikke å få i hvit allikevel. Denne finnes i både stor og en mindre utgave, men vi må jo strengt tatt ikke ha like innredninger.


Må vel klare å finne en annen speile i såfall, og et høyskap på det største badet må vi også finne.Så synes jeg denne mørke er fin, men blir det for tungt tro? Egentlig veldig lekker med sort marmorplate.


Så etter litt leting på nett fant jeg også Louis fra Vedum. Mulig det kunne fungert også. Det er i hvertfall noe i denne stilen her jeg ønsker meg. Jeg har ikke lyst til å ha disse minimalistiske, glatte og enkle innredningene.


Er det noen der ute som har noen gode tips til hvor jeg kan finne flere slike typer innredninger så rop gjerne ut (eller skriv i kommentarfeltet). Nå er det snart bare badene jeg ikke har klare tanker om. 
Det skal vel finnes fliser også, men her tror jeg vi kjører enkelt med lyse fliser, hvis ingen kommer med supre tips til noe annet.

Bad day1 kommentar:

Anonym sa...

Hei. Se på nettsidene til vvs marketing. De har en serie som heter Sekel. Det er noe lignende som du er ute etter. De har butikk/showrom i Drammen.

Janne Tiseth Ottosen