Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 3. april 2012

Drømmen realiseres

Da er det offentliggjort at jeg skal være med og starte en flott interiørbutikk i Hønefoss. 

Etter mange år i interiørbransjen tar jeg nå skrittet fullt ut og åpner en egen butikk sammen med 2 gode venner. Vi har fått en del advarsler underveis, men desto flere positive tilbakemeldinger om at dette tror folk på. Og det kommer godt med i denne bransjen. Vi vet at det er en tøff bransje å starte i , men her i Hønefoss mener vi de mangler den rustikk, landlige og røffe stilen. Og med  min lidenskape for hage, blir det innslag av produkter til pynt og nytte utendørs også. Det er flere som selger dette pene og søte, og bra er det, men vi trenger litt bredde i markedet.


Vi travet Gave og Interiørmessa opp og ned, att og fram,  for å finne leverandører vi synes kunne passe til vårt konsept. Og det manglet ikke på valgmulighetere nei. Valget var vel heller hvem skulle vi IKKE velge? Og leverandørene var positive og hjelpsomme, (men det er vel det de skal være). Så nå har vi kommet frem til flere suverene leverandører som vi har fått god kontakt med. Så var det bare å sette seg ned og bestille varer da....eller bare? Det var ikke bare bare nei. Når jeg har vært på gave og interiørmessa tidligere, har jeg tenkt at det må være veldig vanskelig å være innkjøper når det finnes så mye fint og velge i, og nå står jeg i samme "båsen" selv, men gøy er det i hverfall.Men nå er vi i mål med de bestillingene som skal gjøres til åpning av butikken, så nå er det bare å vente til varene kommer, for da blir det mye jobb. Alt skal pakkes opp, prises og plasseres. Men vi har fått med oss god hjelp, og hvis noen fler føler trang til å hjelpe til er dere velkommen. Koden er vel å ha en god plan på forhånd, og der vet jeg min ene kollega er veldig god på.

Men før dette kan skje, har vi en "liten" oppussingsjobb foran oss. Vi skal male en del i lokalet, legge nytt gulv, fikse disk, kasse og kjøpe inn nødvendig utstyr. Vi har brukt mye tid på planlegging og forberedelser, så jeg tror vi møter godt forberedt. Jeg er SÅÅÅ takknemlig for at mange vil hjelpe oss. Vi er fulle av pågangsmot og poitivitet,så når jeg blir gammel så kan jeg si til meg selv: "Det er bedre å angre på noe en har gjort, enn noe en ikke har gjort" så får det gå som det går. (Tror det går bra jeg :))

En blogg fra butikken kommer etterhvert, så  hvis du vil følge oss blir vi glade for det. i mellomtiden kan dere like oss på Facebook.

Villa Nostalgi


2 kommentarer:

Maleriet fargehandel sa...

Dette blir veldig spennende!

Mvh Heidi

Anitas Interiør verden sa...

Hei så spennende dette høres ut, alltid morro med nye interiør butikker. Skal prøve å titte innom deg neste gang jeg er i Hønefoss.

Lykke til og en God Påske til deg

Klem Anita