Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


søndag 18. mars 2012

Nye hagemøbler

Atter en gang har vi vært på byggemesse. Denne gangen var det kjølerom som sto på listen over hva vi skulle finne. Men tror du ikke at jeg ble fristet av nye hagemøbler da gitt....
Vi må jo allikevel ha noe nytt til det nye huset. I og med at vi ikke har noen uteplass med tak over enda måtte vi jo finne noe som tåler alt slags vind og vær. Så valget var jo ganske enkelt, det måtte bli plastrotting. Jeg har jo vært med og solgt denne type møbler i en del år så jeg vet hva de står for. Men nå når jeg ikke gjør det lenger var det jo ikke så farlig om jeg handler andre steder. (Har alltid vært tro mot arbeidsplassen min)
(Bildene er lånt av Taigaen)
Settet består av et stort rundt bord med diameter på 142 cm, og 6 fine stoler med høy justerbar rygg. De var kjempegode å sitte i. Så ble det et lite sett til som vi skal ha på østsiden av huset. Det var 2 stoler av samme type med et tilhørende bork/krakk. Da har vi jo muligheten til å sette disse stolene inntil det store bordet når vi blir mange til bords, og det håper jeg vi blir mange ganger.


Det var også en sofagruppe i samme rotting, som var utrolig god og sitte i, og det er det faktisk ikke alle som er skal jeg si. Men denne var supergod. Det var bare så vidt den ikke ble med på samme bestillingen, men vi må vel kanskje se hvordan vi skal organisere disse uteplassene våre, men en sofagruppe må det bli. 


Kanskje vi rett og slett også skulle spandere på oss disse godstolene også.
Vi fant forresten kjølerom også :)

Kom sommer


3 kommentarer:

Nennes sa...

Kjempefine, så lekkert!

Bare å glede seg til sol og sommer!

ha en flott kveld :)

TonstadTunet sa...

Ja nå håper jeg at vi ikke får mere snø, er i skikkelig vårmodus nå:)
Møblene var kjempefine, praktisk med plastrotting ja.
En god ny uke ønskes deg:)

sisselastrid sa...

Skikkelig misunnelig!!!!

Desse var flotte :)))

Så får vi krysse fingrane for fint ver i sommar!

Klem