Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 6. mars 2012

Bare litt nytt herfra

Det blir visst lenger og lenger mellom innleggene her, men jeg har for tiden en del annet og tenke på, men det skal dere få vite noe om senere. 
Her kommer i hverfall et lite livstegn fra meg.


Flisene jeg vant hos Franciskas vakre verden har endelig kommet. Vi var jo en dag i Oslo hos far-far og tok ut hvordan vi ville ha dem, og tror dere ikke vi fikk dem levert på døren også da, det er hva jeg kaller service.
Og tykkelsen....ja det er det vel ikke noe å si noe på, disse holder nok vår tid og kanskje enda en generasjon. Disse skal brukes på vaskerommet som blir vis a vis kjøkkenet, og med inngang utenfra, som vi kommer til å bruke til dagligVi holder på så godt vi kan innvendig i huset, men fort går det ikke. Når en skal gjøre det meste innvendig selv, og har stort sett bare helgene til rådighet får vi ta tiden til hjelp.


Veggene på kjøkken og gang er nesten ferdigmalt. Trodde jeg skulle klare meg med 2 strøk på disse allerede ferdigmalte platene, men den gang ei. Det ble visst ikke noe poeng å kjøpe ferdigmalte plater fordi de ikke trekke noe maling til seg. De er jo allerede ganske glatte, så jeg må være litt forsiktig med hvor mye jeg legger på av gangen for å unngå sig. 


Men fargen er jeg fornøyd med da. Litt uvant med såpass mørk, i og med at jeg i dag har forholdsvis mye lysere vegger. Men jeg tror det blir supert når vi får opp alt det hvite i tillegg.


Noe av det jeg gleder meg til ved å flytte 100 meter fra der vi bor i dag , er at vi får utsikten en litt annen vei enn hva vi gjør i dag. Dette er det som møter oss når vi står opp om morgenen, og det er vel ikke værst.


Og her er hva vi ser pr i dag, men dette vil vi også få nyte synes av i nyhuset også. Fint med jorder rett utenfor, så slipper vi noe innsyn. Og de som rusler forbi er en og annen skiløper på vinteren, et rådyr eller en elg, og en rev i ny og ne, men jeg håper bjørnen fortsetter å holde seg borte, for han var nemlig en tur innom i fjor.

Fremskritt

1 kommentar:

Emmas hvite borg sa...

Nydelige fliser da!
Ønske, ønske :)
Ønsker deg en herlig torsdag ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette