Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


torsdag 27. oktober 2011

Røykepuffen

Jeg har funnet frem en gammel puff. Og den skulle få en forvandling, slik at jeg kunne sette den foran vedovnen. Her sitter nemlig mannen i huset å røyker...ja, han røyker dessverre. Men det er mest han selv det går utover fordi så lenge han sitter foran her går mesteparten av røyken inn i ovnen og forsvinner fra oss andre.


Fant ut at den ikke skulle være av det søteste slaget, så den fikk et litt mer maskulint trekk for hans skyld. Det ble litt bedre å ha denne stående her, enn å flytte på en spisestol stadig vekk.


Tenkte først at jeg skulle finne en passende tekst å skrive på en av sidene, men det kan kanskje bli litt for mye tekst også siden det er tekst på tekstilen. Men det er fortsatt  ikke for sent å gjøre noe med det senere hvis jeg skulle komme på noen kloke ord, eller kanskje dere kunne komme med et forslag til tekst. Kan jo gjerne være litt humoristisk om røyking eller røykeslutt for eksempel.


Så har jo selvfølgelig linselusa Martha kommet med igjen, her på jakt etter tennbrikketter.

Puff....puff

3 kommentarer:

June sa...

Tusen takk for den kjempefine skålen som kom i posten idag! den falt absolutt i smak og jeg gleder meg til å bruke den! :)
Har et skilt i gangen med samme ord på. Liker de veldig godt!
Klem fra June! :)

anne g sa...

røykepuffen ble fin ja!

Maleriet fargehandel sa...

Velkommen til vaffel :O) Håper dere som er innom oss gir dere til kjenne...for jeg går helt i surr i dere alle sammen. Utrolig hyggelig med beslk fra andre bloggere som er over middels interessert i interiør. Kom gjerne for kun en vaffelprat. Hver fredag fra 07-09 kjører vi pressa.

Vettu hva...jeg har en slik liten sistatbok i sjappa ang røyk...skal se om jeg finner den i morgen. :D Der er det MYE bra.

Heidi