Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


fredag 21. oktober 2011

Gjesteseng

Kjære dere som vil være mine gjester i det nye huset. Dere vil nok måtte overnatte i denne sengen. Jeg håper det er greit, for denne fant jeg for salg hos Charm Design

Bilde lånt fra Charm Design
 
Hyggelige Heidi som skriver denne bloggen har selv pusset opp sengen, med tanke på at hennes egen datter skulle ha den på sitt rom, men datteren hadde andre ønsker, og det var jo fint for meg. Dette er jo en seng etter min stil, og den er stor nok til at to som er glad i hverandre fint kan ligge i denne sammen.

Bilde lånt fra Charm Design
Mannen i huset og jeg tok en søndagstur for å hente den, og jeg ble ikke noe mindre glad da jeg fikk se den i virkeligheten, for jeg hadde kjøpt den bare ved å se på bildene. Arbeidet som er lagt ned er det ingen ting å utsette på. Og det beste var jo at mannen i huset måtte innrømme at han også synes den var fin.

Bilde lånt fra Charm Design

Nå ser jeg for meg hele gjesterommet klart, med lekre møbler og tekstiler. 
Jeg har jo en speilkommode stående som jeg har tenkt å få malt, men er litt i tvil om jeg virkelig får plass til denne på samme rommet.


Tror jeg må vente litt med å gå på å male denne kommoden til jeg ser at jeg virkelig får plass.

Velkommen som gjest


5 kommentarer:

PaaLandet sa...

Grattis med LEKKER seng!! Den var råflott :)

God helg.

Rachel sa...

Wow! What a charming furniture, dear! Love beds like this! So beautiful! Kisses, Rachel

Synnøve sa...

Så lekker seng du har kjøpt.
Er ikke farlig og være gjest hos dere, som får ligge i så fin seng:-)
Klem

Anitas Interiør verden sa...

Flott seng du har fått tak i , Heidi er utrolig flink med de tingene hun pusser opp. Heldig er den som får sove i denne sengen. Flott kommode også,passer bra sammen

Klem Anita

Harriet sa...

Jeg likte så godt røykepuffen. Trekket passer så godt til. Jeg har lagt meg til som følger hos deg.Jeg er også interessert i å skape gammelt om til nytt og ta vare på gamle ting som har så mye sjel. Ha ei god og trivelig helg!