Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


søndag 28. august 2011

Et nytt ønske

Ønskelisten begynner å bli lang til det nye huset. Det er vel ikke alle ønskene som kommer til å bli oppfylt tror jeg, men dette ønske har jeg en god følelse for. Jeg ønsker meg nemlig bruddskifer på inngangspartiets trapp, eller trapp og trapp, det blir vel igrunn en stor flate, (litt lik den på dette bildet, men ikke så stor) og ikke noe trinn. Fant et bilde på nettet som viser hvordan jeg mener, og da jeg viste det til husbonden var han faktisk enig...!Han har vært av den formening at en skifertrapp vil bli alt for glatt om vinteren, men varmekabler vil jo gjøre susen. Kunne bli deilig å slippe å måke snø fra trappa. Dette blir jo også under tak, så så mye snø vil det vel ikke bli.
Det kommer en kar til uka som skal se på dette, og jeg regner med at han sier at "det er ikke noe problem". Skal vi da velge oppdalskifer eller ottaskifer? Eller kanskje det finnes flere typer som jeg ikke vet om, men de må ikke være for mørke. 


 Og hvordan fortsetter vi videre rundt huset, kan vi ha belegnings-stein eller singel? Ønsket er jo å ha skiferplatting  på baksiden av huset også, der hvor vi skal ha uteplasser, men da må det nok spares til den store gullmedalje, (eller skal jeg si skifer).

Steinfint

1 kommentar:

Rosehagen sa...

Herlig;)
Så mange vanskelige valg som skal tas(sukk) og kjempespennende.
Det finnes mye fint i stein;)Det er viktig å ta riktig valg. Feilvalg blir dyrt.
Så gled deg til besøk av "en" som kan stein. Vi har både littt tre og litt stein rundt omkring.

Gleder meg til å høre hva du velger.
Lykke til fra Ann-M.