Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


søndag 7. august 2011

Endelig..

..er vi litt i gang på nyhuset igjen. Jeg har denne uken fått beiset en god del utvendig, og begynner å se en ende på den jobben. 
I dag fikk jeg beiset litt ute før det begynte å regne, så da var det å komme seg inn å begynne å grunne takpanelen. Det var igrunn koselig å holde på inne og høre regnet tromme på taket. Jeg bruker sperregrunn for å være sikker på at det ikke blir noe gjennomslag fra kvister, selv om det er granpanel. Jeg hadde jo regnet ut at jeg skulle beise 1698 meter med panel , men dessverre var det en liten regnefeil der gitt. Hver panelpakke inneholdt nemlig 6 bord, og ikke 5 slik jeg hadde regnet etter, så dermed har jeg enda 339 meter til å male. I dag har jeg grunnet 310 meter, så da er det bare 1727 meter igjen! Og jeg valgte å bruke kost, og ikke sprøyte som jeg tenkte på tidligere. Ser ut som det blir veldig bra.Jeg skal male et strøk på disse borden før vi setter de opp i taket, og da kommer spørsmålet: Skal jeg velge hvit eller kanskje antikkhvit? Mulig det kan bli litt for hvitt med ren hvit, da vinduer og utforinger er i bomull ( S 0502Y) Hva tror dere, noen som vil dele sine erfaringer på dette?

Bilde fra nettet

Det var gøy å endelig kunne gjøre noe av det som skal gjøres inne. Synes liksom jeg ser litt fremgang nå.


Fremover

3 kommentarer:

Anne Torill sa...

Hei:)
Jeg har malt panelet i taket på stua i fargen eggskall. Fargen på veggene og vinduskarmer er i fargen hvit.Den kombinasjonen ble ikke bra....
Når sola skinner ser taket gult ut...
Såååå, jeg skal male taket hvitt til uka:)
mye arbeid, men må bare male det på nytt:)
Lykke til med fargevalg og maling:)

H sa...

Male male male.... Hø hø. Jeg ville valgt straxshvit i tak og taklist. Egghvit er for lik bomull, synes nå jeg... Denne vil se helt hvit ut, men ikke det blåaktige preget som en helt hvit har, men heller ikke gult i seg.

Mvh Heidi

Villa Bjørkhaug sa...

Tja sei det? eg tykkjer og at sånne ting er vanskeleg... Antikk kvit er jo fint;) Det som du liker best, hadde eg valgt. Kanksje ikkje eggekvit, i og med at eg føler den gulner litt over tid? Eg har kvit tak, og kvite vegger. Men listene er eggekvite. Ser litt rart ut...

Du finn nok ut av det. Klemmer til deg!