Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


fredag 24. juni 2011

Stillstand

Det går visst ikke så fort fremover med byggingen vår for tiden. Prøver å få på litt farge på veggene mellom regnskurene, men med alt dette regnet går det ikke så fort. 



Fargen vi har valg heter "varm hvit", og foreløpig ser det bra ut. Og staffasjefargen er "bomull" Vi er i hvertfall ferdig med grunning, så det er vel ikke noe krise hvis det går litt lengre tid med fargesettingen.vi har valgt å bruke den nye malingen til Nordsjö som heter ONE. Denne skal være veldig holdbar, så da satser vi på at vi er gamle neste gang huset må males, slik at vi kan sette ungene på det.



De neste ukene blir det vel kanskje heller ikke gjort så mye, da det nå er ferietid, og jeg og datteren reiser to uker til Spania. Det er rart med det, men det er ikke så motiverende å holde på alene med byggingen. 
Vi kunne sikkert gjort mye innvendig mens det regner, men når en er mye borte på jobb, så er det jo godt å slappe av litt, når en først er hjemme. Men for vår del, er det ingen hast med å bli ferdig med huset, selv om det hadde vært gøy og sett fremgang.



Må vel satse på at det er bedre vær når vi kommer hjem fra ferie, slik at en kommer litt lenger. Da har jeg vel fått hvilt ut litt, og er full av pågangsmot tenker jeg.

God ferie alle sammen


2 kommentarer:

Livy sa...

Riktig god ferie! Kos deg masse, og lad opp batteriene :-)

Klem fra Livy

Anonym sa...

går fortere enn hos oss... vi har ikke vinduer en gang.... klem sara