Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 26. april 2011

På tide å male litt

Nå er det vel på tide å få på litt grunning og så male/beise den nye garasjen. Har ikke helt bestemt fargen enda, men den blir i hverfall helt lys. Kanskje "antikkhvit" eller "refleksjon" fra Jotun. 
Er jo litt kjekt å bruke Jotuns fargevelger så kan en få ett visst inntrykk om hvordan det vil bli.
Detaljene slik som vinduer og dører skal være i fargen bomull S-0502Y, men er nå litt usikker på om jeg skal male hjørnekassene i denne fargen også. 
På bildene er ikke hjørnekassene satt på enda, av den enkle grunn at vi skal male først. 
Vil det bli for markert med hvitt på disse også? Hva er mest vanlig? Det vil jo bli det samme på huset også. Og der vil det jo selvfølgelig bli flere detaljer i og med at det er flere vinduer og dører.
Lurer nå gitt.....


Hadde blitt glad for tilbakemelding om hva dere ville ha valgt, og hvorfor. Hva slags beis/maling er best? 
Er det sant at i Drygolinvær, er det bare Drygolin som holder???
Kom gjerne med innspill, det er jo ikke sikkert at jeg gjør som dere sier for det....hihi.

Malevær

2 kommentarer:

Tullik sa...

Heisan !!Etter å ha malt på eit og fleire hus over fleire år har eg berre eitt å sei : "det enkle er ofte det beste..." Minst muleg punkt der du må vera forsiktig fordi du maler inntil annan farge... Hos oss er det ikkje bare blitt enklare, men også finare....Moten forandrer seg. Lukke til med valget.

Anne Lise sa...

Hei på deg :) Nå har jeg sett på konfirmasjonsbordet ditt for å få litt inspirasjon, nydelig med roser og rosa nyanser! Jeg maler også hus om dagen, ingen favorittjobb, men resultatet blir jo bra! Jeg velger å ha sidekassene i samme farge som huset, da blir det roligere å se på. Jeg bruker en lys grå farge på huset, skodde. Plankene som spikres rundt vinduene maler jeg i samme hvitfarge som vinduene, da "åpnes vinduene opp" (blir større). Jeg gjentar det hvite på vindskiene, om det er det de heter de plankene nærmest taket. Lykke til, det blir sikkert fint med nymalt uansett!