Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 19. april 2011

Lotto neste???

Må si jeg har vært meget heldig den siste tiden. Jeg har deltatt på noen Give-aways, men ikke så veldig mange heller. Det er bare det at jeg har hatt utrolig vinnerlykke i de siste. 
Først var det trekning hos Franciskas vakre verden hvor jeg var så superheldig å vinne fliser fra far-fars sementfliser til en verdi av kr 9500,-!!!


Så var det koselige Maia med bloggen Shabby charm som ba inn til nyåpning på Kolsås Hagesenter. 
Og det kunne jeg bare ikke la gå fra meg. Hagesenter da gitt...mitt i blinken. 
I invitasjonen var det trekning av en gammel eplekasse, og gjett hvem som ble trukket ut som vinner...joda, det ble heldige meg. 


Denne kvelden på hagesenteret ble det servert både godt å spise og drikke, i tillegg til 20% på alle varer. Gjett om vi koste oss. 
Så da ble det selvfølgelig litt av hvert med hjem i posen, i tillegg til en goddie-bag fra hagesenteret. Tar nok turen dit igjen ja.


Vakre hjem & interiør ville gi bort et eksemplar av den fantastiske boken Sanselig sommer, laget av ingen ringere enn Franciska, som jeg nevnte tidligere i innlegget. Og nok en gang  var jeg den heldige til å bli trukket ut. Lurer på om jeg er i familie med fetter Anton? Må passe på å levere lottokupongen nå vel? 
Nå tror dere sikkert at jeg hiver meg over det jeg finner av slike Give.aways, men det gjør jeg ikke. Skriver kun komentarer på de bloggene jeg følger, og hvis jeg synes gaven kan passe hos meg.Gleder meg utrolig til denne kommer i posten.
Da skal jeg nemlig krype opp i godstolen og ikke forstyrres på en stund.


Det har vært stille fra meg den siste tiden, men jeg har da bedrevet tiden med litt fornuft også, og ikke bare jobbet. Jeg var nemlig innom hagemessa på Lillestrøm en tur. Og etter hva jeg har lest på dere andres blogger så ser det ut til at vi falt for de samme tingene på messa, nemlig hagen til Fredholm.


Likte godt dette her også jeg da. 

Ikke mye påskestemning her i huset. skal være med å pusse opp min mors nye leilighet men...

God påske alle sammen


8 kommentarer:

Mama Twiga sa...

Så flott blogg du har Jorunn. Inspirerende for oss som er i puss-opp-hage-modus om dagen ;-)Får forresten besøk fra Toten den 11. mai, så da får vi se hva hun foreslår for "farmen" min på 70m2 :-)

Fru.Underberget sa...

Så gøy å vinne så mye fint:-) Jeg har vunnet et skilt fra Ramsign som jeg ble veldig glad for. Hvis du vil kan du gjerne melde deg på i min give away også:-)

Alvas hjørne sa...

Så heldig du har vært!
Alltid koselig med slike premier.
Den boka så spennende ut.
Ønsker deg ei herlig påske, kos deg masse!
Klem til deg:))

Bettum Villa sa...

Jeg vet akkurat hvordan du har det. Har aldri vunnet noe hele mitt liv før jeg begynte å blogge for et år tilbake.. og til nå har jeg vel vunnet en 8-9 give aways eller noe. Utrolig morsomt!!
Du har jo også vært heldig å vunnet herlige gaver. :D Heldig du!
Ønsker deg en flott påske.
Klem Madelén

Anitas interiør verden sa...

Hei så heldig du er ,noen vinner nok mere enn andre sån er det bare. Vant selv for en liten stund siden skilt fra Ramsig, gleder meg til å få det på huset.
Jeg er heller ikke med på alt av giweaway har litt samme holdning som deg.
Ønsker deg en fin påske

klem Anita

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Så heldig du er...jeg vinner aldri noen ting...
Kjempefin blogg!
Legger meg til som følger!

ide-puffen sa...

Er det mulig? Enn å vinne så mye fint. Heldig. Og de utrolig flotte flisene da.
Kos deg med oppussing og håper du har fine dager.
Randi

Mitt Landliv sa...

Oj, for en vinnerlykke du har. Tror nok du bør raske med deg både lottokupong og flaxlodd neste gang du er på butikken:) Virkelig flotte ting du har vunnet!

Herlig blogg, kommer gjerne igjen så jeg la meg til som følger:)