Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


onsdag 9. februar 2011

Mere kjøkkenforberedelser

Nå har jeg endelig mottatt plantegning hvor det ikke er tegnet inn kjøkkeninnredning. Jeg ønsket å ha det for å sende til diverse kjøkkenleverandører, og se hva de kan komme med av idèer til vårt nye kjøkken. Den tegningen vi fikk fra Norema, etter at vi hadde vært på besøk der, ble fin, men var "bare" tegnet etter det som var fra før på plantegningen.

Kjøkken fra Mosaic

Det kan jo bli gøy å se om det er noen som kommer med noe spektakulært som vi ikke har tenkt på. Det er muligens dumt av meg å sende til så mange (6) leverandører, for da kan vel valget bli enda vanskeligere. Men det blir jo spennende da.


Lidhults

Pris har jo selvsagt litt å si også. Kan vel ikke bare velge på øverste hylle akkurat. Har jo et budsjett som vi skal prøve å holde, selv om det allerede kan se litt skummelt ut.

Sigdal
Mange av leverandørene har kjøkken som igrunn er ganske like, men som på bildene er satt opp i forskjellige formasjoner. Så om en velger det ene framfor det andre, spiller vel kanskje ikke så veldig stor rolle, bar kvaliteten en bra...eller er det andre meninger om dette.

Alfa3

Kjøkkenet vi har i dag er fra Sigdal, og det har vi vært godt fornøyd med. Ingen løse henglser eller dører som faller av. Og sånn skal det jo være i mange år.

JH Interiør
Min favoritt blandt de jeg har sendt forespørsel til er nok JH Interiør sitt kjøkken, synes det er bare så lekkert, så det blir spennende å få pris da. De lager jo så mye annet fint også, bl.a bad, garderobe og hyller. Er det noen som har erfaring med dette og vil dele det med meg?

Prisgitt

6 kommentarer:

Anitas interiør verden sa...

Hei her var det mye lekkert,ikke lett å velge, likte veldig godt det første jeg :-)
Jeg er et kjøkken menneske så det må være et koselig og funksjonelt rom.
Lykke til med valget

Klem Anita

Balke gård sa...

Å så spennende, smart å få inn flere tilbud mht tips. KAnskje ender du opp som oss, ta litt fra hvert og tegne selv? Lykke til, dette er så gøy1! Klem

Hummerogkannarifugl sa...

Hei hei! Flere i kjøkkenmodus her ja:) Det er så superspennende. Er jo ikke hver dag en bytter ut kjøkken. Så da er det viktig at en er fornøyd. Vårt kjøkken er under produksjon i Polen nå (har nesten litt vondt i magen og føler vi har tatt en råsjanse som har bestillt fra Polen) , men det er bare å håpe på at det skal bli bra. Nå blir det som det blir. Det ventes git den 28 februar. Følg med på min blogg så får du se etterhvert. Lykke til med planene.
Klem Anki

Bente sa...

Ja her blir det ikke lett å velge... Flotte alle sammen! Vi har også noen planer for kjøkken i framtida, har du sett på www.kvanum.com under "tradisjon", der har jeg funnet mitt hjertes kjøkken... Så får vi se da:)

Lykke til:)

Bente

Janna sa...

Spennende! Å planlegge nytt kjøkken er spennende, tidkrevende og et tålmodighetsarbeid av dimensjoner! Vi flyttet inn i nytt hus til jul, og kjøkkenet planla vi i nesten ett helt år - og ennå venter vi på at diverse smådetaljer skal komme på plass! Vi tegnet og planla alt selv, fikk det laget av en liten snekkerbedrift - malt og patinert, og er kjempefornøyde!

Gled deg,og ta deg tid til å planlegge praktiske løsninger, det er mitt beste råd til deg.

Lykke til.

Anonym sa...

Hei.Så mange fine kjøkken.Kjempe nydelig.Ikke enkelt å velge.Tusen takk for titten.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.