Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


søndag 13. februar 2011

Drømmelysthus

De siste gangene jeg har vært på gave- og ineriørmessa, har jeg vært innom standen til Mr.Plant for å kikke på det drivhuset/lysthuset de har med seg. Jeg synes det er så vakkert. Tenk å kunne hatt et slikt i hagen. Det er ordentlige glassruter som er kittet på plass, så jeg vil vel tro at man bruker litt tid på å sette det opp.


Og man bør vel heller ikke ha fotballsparkende barn, eller sinte naboer når en har dette fine glasshuset. Ikke det at vi har det da, men man vet jo aldri hva som kan komme innom. Får vel se hva vi får plass til på den nye tomten etter hvert, men det er i hverfall satt opp et lysthus på ønskelisten. Om det blir dette eller et annet gjenstår å se, for det finnes selvfølgelig mange andre vakre hus også.Er jo like vakkert dette fra Vansta Trädgård også. Se den flotte muren det står på, litt engelsk følelse her ja.

Lov med drømmer


4 kommentarer:

Christina Mari sa...

Nydelig lysthus!Hadde ikke vært meg imot & hatt det i hagen.
God søndag vidre.
Klem Christina

Heidi sa...

Flotte lysthus. Vi har akkurat kjøpt litt ekstra tomt, og jeg har store planer om å sette opp et lysthus/drivhus etterhvert. Må bare tegne og planlegge det, og bli ferdig med alle de andre prosjektene først.

Anonym sa...

Hei.Nydelige lysthus.Koselig å ha i hagen.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Maleriet fargehandel sa...

Når våren kommer så får du sikkert energi til å gå på den vakre speilkommoden din vettu :)

Mvh Heidi