Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 28. september 2010

Sjekk disse jentene!


Jentene bak bloggen Maleriet fargehandel har forvandlet et gammelt skap til et fantastisk flott møbel.Dette var virkelig inspirerende lesing og bilder. Se for en jobb de har gjort. Skapet ble jo bare så spennende.Her ser dere skapet før det ble malt, og med en god porsjon tålmodighet og pågangsmot vil jeg tro, ble dette resultatet. Sjekk innlegget her så ser dere hva de gjorde og hvordan de jobbet.
Alt behøve jo ikke males hvitt.
Det er alltid spennende å besøke butikken deres, for du får alltid god hjelp, og de har et galleri i 2.etg hvor lokale kunstnere får stille ut sine kreasjoner.

Inspirasjon


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Har ikke vært inn på bloggen din før no.Skriver noen ord hvis det er greit.Skapet kjempe fint ble det.Virkelig kjempe fint.Fin blogg du har.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Bodil.

Stine sa...

Er glad jeg ikke brukte masse $$$ på franske skodder nå, ja! Syntes de som vi hadde bak kassa på standen til Landstil i vår var så lekre, men de kostet vel en 3000 kroner, eller mer, om jeg ikke husker feil? Husker du de? Høye, og i en kremgul farge. De ble såklart solgt da :) Var vel et shabby chic-ektepar som falt pladask for de, heldiggrisene!

Stine :)