Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


lørdag 25. september 2010

Å nei.....hva gjør jeg nå da?

Jeg har litt lett for å falle for fristelsen når jeg kikker på nettbutikker, og her om kvelden fant jeg denne fine bestikk-kassen. Den tenkte jeg skulle bli perfekt  hos meg, for jeg har nemlig bestilt meg nytt bestikk som jeg får til uken. Men skuffelsen var stor da jeg åpnet pakken og fant kasse i denne forfatningen.Listen rundt glasslokket hadde nemlig falt helt fra hverandre. Glasset var heldigvis like helt, men får jeg fikset denne tro?


Jeg sendte mail til leverandøren med en gang og sendte med bilder, og fikk raskt svar. Jeg må ta med meg pakken og embalasjen til posten igjen og fylle ut et reklamasjons-skjema, så blir det visst en sak mellom posten og leverandøren. Men saken er at denne leverandøren ikke har flere igjen av akkurat denne, og jeg skulle så veldig gjerne hatt en slik til det nye bestikket. Gleder meg forresten til å vise frem det.


 Jeg fikk også tilbud om en prisreduksjon hvis jeg ville prøve å fikse den selv. Det er vel mulig jeg får til det, men blir det bra nok?
Er det noen som har sett denne kassen hos noen nettbutikker eller vet om muligheter for å finne en slik, eller kanskje en som ligner? Veldig takknemlig for tilbakemeldinger på det.


Håp

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, den fixer du med litt lim.. penger spart :)

Christina sa...

Oh,så kjedelig når slike ting skjer!
Vil vel gå med noe lim,vil jeg tro.
Ha en fin kveld.
Klem Christina

LisaMatilda sa...

Hej! Kul att få kika in här hos dig.
Ha en skön dag!

littahvert sa...

Hei)

Jeg har en til salgs i min butikk)))

Simones Country Home sa...

Heia. Litt snekkerlim gjør susen der gitt, no problemos. ;o)

Takk for hjelp til mitt gardinproblem. hehe Jeg tar begge deler jeg da. hihi

Ha en super kveld.

Klem Simone :o)

På landet sa...

Hei, så koselig blogg du har :) Kjedelig når man har kjøpt noe å gleder seg til det kommer så er det ødelagt.. Men tror du kan fikse dette selv.

Lykke til!