Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


mandag 26. juli 2010

Walk in closet

I det nye huset har jeg ett stort ønske, og det er "walk in closet". Jeg ser nå på muligheten til å få til dette i sammenheng med soverommet.

Dette kan en vel bare drømme om

Jeg har fra før endret inngangen til badet slik at det har inngang rett fra soverommet, synes jeg kan det i og med at det er et bad til, som gjester og andre kan bruke.


Størrelsen jeg kan klare og få på denne garderoben er 2x2,3m som da tilsvarer i overkant av 4 kvm. Lurer på om dette kan bli en grei størrelse. Da har jeg tatt en del av vårt soverom og en del av det nærliggende soverommet. Kan jo ikke ta for mye av disse rommene heller, da et soverom må være minimum 6 kvm for å være godkjent som soverom. Vårt soverom er det ikke noe fare med størrelsen på, men det andre er ikke så stort. Mulig det kan bli omtrent som str. på bildet under.


Lurer også på hva som er best av skyvedør og vanlig dør. Tror egentlig jeg har mest lyst på skyvedør slik at det ikke går med noen plass til å åpne døren.


Jeg regner med at jeg må bruke denne garderoben til oppbevaring av dyner, puter, sengetøy o.l også. Ser for meg at jeg kan få en god oversikt i en slik garderobe. Tenker jeg vil ha mest mulig hengeplass, og en fin plass til sko.Noen  med slike garderober som vil dele erfaringen sin med meg?

Sko deg

8 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Ja, det hadde jammen vært noe altså!!!

Liv

lisje astrid's husblogg sa...

Ein draum ja!

Kjempe fin blogg du har!

Vi har vel bestemt no for raudt tak(skal legge nytt neste år)

Tusen takk for kos helsing frå deg♥

Ønskar deg gode sommardagar:)

Klem frå Astrid♥

Fossestua sa...

Man får aldriiiiiiii for mye lagringsplass!Det er mitt beste tips. Vi har ingen barn, så vi tok et soverom å laget det om til kles-skap :) Men jaggu blir det fullt alikevel, selv om størrelsen er grei nok. (har skråtak da vel å merke). Gjør det så stort som du bare kan :)lykke til :)

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Vi er utrolig fornøyd med Qoocker'n vår, og jeg er sikker på at vi hadde gått for en ny om vi skulle ha flyttet. Vi drikker jo te hver dag, og bare pose/pulverkaffe, samt at vi destilerer smokker og slikt til Leon nå.
Typiskk feil med vannkoker har vært at enten koker vi for lite vann, eller for mye, som da blir sløsing med strøm igjen.
Bruker den også til åfylle kasserollen med når vi koker pasta, da denne er billigere i bruk enn kokeplaten.

Nina i Paradiset sa...

PS Super-drøm av ett walk-in closet. Mitt minus er at innholdet bare er helt tragiskt. Jeg eier ikke skikkelige klær!

Hjertedamas blogg sa...

Hei! Vi har det som på norsk kalles KOTT! Det vil si et bitte lite kott med et skap og noen hyller. Nå har ikke jeg så mye klær og sko og ha hengendes fremme, så for meg handler det nok mer om og ha et sted og lagre ting og tang. Når mine sønner flytter hjemmene fra, så skal jeg gjøre om kottet til lagringsplass f0r stoffer og garn!!! Og soverommet vårt skal bli arbeidsrom for diverse hobby greier!!! Fordelen med et slikt stort kott, er at man kan lagre saker og ting i skaper og sånn. Og man vet hvor man har det!!!!! Høres deilig ut!!! Grethe

tinemor sa...

Heia
Skoddene jeg har brukt er ca 120 høy
:-)
Klem

bestemorshage sa...

Vi har kleskott/garderobe til våre klær her og vi hadde det i det forrige huset. Ingen av dem hadde dør, bare forheng. Her er det ikke plass til verken dør eller skyvedør. Hvis du skal ha dør så anbefaler jeg skyvedør inn til kottet/garderoben.
Der har vi plassert IKEAs PAX stammer (uten dører) og er veldig fornøyd med det.