Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 1. juni 2010

NIB`s juniutfordring

NIB har kommet med en ny utfordring, denne gangen er det "stilleben" som gjelder. Jeg elsker jo å lage slike små stilleben for å vise frem en del av mine saker og ting. Dette er brettbordet mitt som jeg har stående ved spiseplassen vår på kjøkkenet. Dette får stadig gjennomgå en endring alt ettersom humør og årstid endrer seg.


Rett i nærheten av bordet har jeg denne lille hyllen som går i hvitt og sølv.


Og jammen har jeg ikke en hylle til ved spiseplassen. Her har blant annet en gammel bamse fått plass, den er ikke så pen lenger, men har sin slitte sjarm. Sammen med noen gamle bokser og et melkar.


Stuen har også en liten hylle. Bare til pynt, og egentlig ingen nytteverdi som min mann bruker å si , men alt må jo ikke ha noen nytteverdi. Det er disse tingene som gir rommene sjel synes jeg. Så er det så koselig å kikke på innimellom. Jeg blir glad inni meg når jeg kan hvile øynene på noe vakkert.


Dette stillebenet har vel kanskje litt nytteverdi, samtidig som det er dekorativt. Vakre glass gjør seg godt synes jeg, så det plasserer jeg ofte frem i slike stilleben. Er vel generelt glad i klart glass, gjerne med slipinger eller siseleringer på.


Og så må vi ikke glemme å lage dekorative stilleben ute også. Her er jo mulighetene mange. Jeg har funnet en gammel skuff som jeg bruker som bakgrunn. 

Jeg synes man skal ha mange stilleben for å vise frem de tingene man har, istedenfor å gjemme de inne i skap og skuffer. Prøver så godt jeg kan å få til likevekt i det jeg setter opp slik at det blir behagelig for øyet som ser.

Håper du liker disse

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige stilleben du hadde laget.
Ønsker deg en flott uke.

Jatte sa...

Så flotte stillben ♥
Kjempe mye fine detaljer og fin inspirasjon.

Nattaklem fra Jatte♥♥

Har en drøm... sa...

Så mange flotte stilleben ♥ Jeg likte veldig godt det du hadde leget til ute jeg:)

Klem Line

Huset ved elven. Kyrksæterøra, Norway sa...

Du har mange koselige stilleben hjemme hos deg ☺ og de har jo en nytteverdi når man blir glad av å se på dem ♥
Lykke til!
Klem fra fru Strøm