Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 8. juni 2010

Lesekroken min.

På terassen i annen etasje har jeg en god plass. Der har jeg en god stol, med fin utsikt og ting rundt meg som jeg nyter synet av. Her har jeg skygge på den varmeste tiden av dagen, men kan nyte ettermiddag- og kveldssolen. Har solen frem til ca kl 22.30 midt på sommeren, og det er herlig.


Her kan jeg nå sitte å se ned på tomten til vårt nye hus, men da må jeg samtidig tenke at muligheten til en slik plass i det nye huset får jeg dessverre ikke.


Vi venter fortsatt på godkjennelse på søknadene, så det går ikke så fort fremover enda. Bare vi får den så skal vi nok sette opp farta :-)


I mellomtiden får vi nyte det vi har i dag, og prøve å finne løsninger på hvordan vi skal få til en uteplass under tak. I og med at det bare er lov med 200 kvm bebygd areale så må vi finne på noe smart. For de 200 kvm har vi brukt opp til hus og garasje.


Det skal nok bli spennede å bygge opp en ny hage helt fra begynnelsen, men tror nok det blir mye jobb. Jeg får bruke vinteren til planlegging.

Jeg må vel prøve å få tegnet opp en plan så jeg kan se sånn omtrent hvordan det vil blir. Jeg er jo ingen anleggsgartner, så kanskje jeg får ty til litt hjelp utenfra.


Hagen vi har i dag har aldri hatt noen plan, den har blitt til bare ved tilfeldigheter, Så har vi hatt lyst på en liten hekk, så et bed her og et bed der, og slik har det etterhvert blitt til en hage. Det er ikke akkurat noen flott hage, men jeg trives med å gå rundt å kikke og luke på de forskjellige stedene.


Vi får vel prøve å få til en lettstelt hage på den nye tomten, Meningen er jo at det skal være en bolig og ett sted som passer for oss når vi blir eldre også, (selv om det er maaange år til :-))


Ta vare på dagene som kommer

3 kommentarer:

Lindas hus sa...

Flott uteplass dere har!Og så håper jeg søknaden går i boks:)

Alvas hjørne sa...

Hvilken uteplass!!
Kjempeflott, og kveldsol..sukk! Kunne også ha tenkt med uteplass med kveldssol:)
Blir nok spennende å starte på helt nytt hus og hage.
Viktig oppfordring til slutt fra deg, om å ta vare på dagene som kommer:)
Klem til deg!

Anonym sa...

Så lenge dere har sola!! Fantastisk herlig. Håper der finner på noe lurt på det nye huset.
Lykke til med søknad og bygging.

mvh Hildegunn