Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


torsdag 29. november 2012

Soverom

Da er det tid for å vise frem soverommet, eller kanskje jeg kan kalle det det aller helligste? 
Soverom har jeg ikke blogget om tidligere.
(Fortsatt litt mørkt til å ta gode bilder, så fargene blir ikke helt bra ser jeg.)


Rommet er ikke så veldig stort. Det var faktisk så jeg lurte på om skulle få plass til senga mi. Men vi fikk den da på plass. I mangel av tid til å lage sengegavl, kjøpte jeg 2 hotellputer, og da jeg fortsatt venter på lintrekkene fra Home & Cottage kjøpte jeg et par andre, så har jeg å bytte på også ;)Jeg har til og med satt inn en ottoman selv om det blir litt trangt for gubben å komme frem, men han klager ikke så da går det vel bra. Han er heldigvis i god form enda. Og som nattbord har jeg foreløpig brukt to ekstrastoler til spiseplassen. Da fungerer de både som oppbevaring av stolene og nattbord. Over sengen har jeg tenkt jeg skal ha opp en hylle eller en bildelist, men det får komme litt senere, når jeg har funnet det rette.


Første helgen vi bodde her fikk jeg nesten følelse av å være på hotell ;). Med dør direkte inn til badet er det ren luksus å stå opp om morgenen, (ihvertfall nesten).


Og da jeg ikke fikk "walk in closet" som jeg ville ha, måtte det opp både skaper og skuffer. 
Brukte 3 stk kommoder mellom skapene, så det ble en helhet i oppsettet.For der jeg hadde tenkt å ha "walk in closet" ble det gjesterom. Hadde egentlig tenkt jeg skulle tatt deler av dette rommet, men da hadde jeg nok ikke fått plass til denne fine senga jeg kjøpte av Heidi for en tid tilbake. 

Bilde fra http://heidamen.blogspot.no/.
Litt trangt ble det nok her også, men dette rommet blir ikke så ofte brukt som gjesterom tenker jeg, så jeg har fylt skapene her med mine klær og annet som trenger lagring. Så blir det et alternativt "walk in closet".
Så var det lyset i taket da....det måtte jo bli prismer. 
Så da ble det krone på hovedsoverommet, og plafond på gjesterommet.


Det er enda et soverom i huset, men dette er ikke innredet enda, for her skal min datter bo, bare hun kommer seg hjem fra utveksling i Australia. Hun kommer heldigvis til våren :)) Sov godt

Ingen kommentarer: