Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 28. august 2012

Holder det jeg lover.

Jeg lovte i går at jeg skulle lage et nytt innlegg om hvordan framdriften på huset går. Kanskje dere ikke synes det er så stor forandring fra forrige gang jeg oppdaterte, men det synes vi. 


Nå om dagen går det mest i listemaling, og det synes jo ikke så godt på bilder, men det synes veldig godt i virkeligheten. Tidkrevende med all denne maskeringen og malingen. Jeg har heldigvis malt de fleste listene ett strøk, så det gjenstår stor sett ett strøk. Dører skal settes inn, og flere lister kommer på. 
 

Detalj av listene rundt vinduene. Synes det ble fint med den listen under der jeg da. Ofte er det de små detaljene som gjør hele finishen.Kjøkkenen er nesten ferdig, mangler egentlig bare å montere oppvaskmaskin, kjøleskap, lyslister og lys.Her er bare en liten del av det.På vaskerommet har flisene kommet på, det er jo de flotte flisene jeg vant av Fransiska Munck Johansen, og levert av Far-fars sementfliser fra Orienten. Vi var redd vi hadde klart og klusse til hele flisleggingen da vi gjorde dem rene til fuging. De så ikke ut, men heldigvis så fikk vi gode råd og nå ser det ut til at det bare er å fuge i vei.


Rommet i tilknytning til kjøkkenen blir "spiskammers" Her skal det monteres kjølerom, det er plass til fryseskap og vi har satt opp en kjøkkeninnredning for oppbevaring av boller, fat, kjøkkenmaskin og annet som tar plass på kjøkkenet. Benkeplate kommer.


På badet har innredning og toalett kommet på plass, og på det store badet ønsket jeg meg "tropedusj", og jammen fikk jeg det også.


Og en del garderobeskap er også på plass. 


Nå kjenner jeg at jeg begynner å glede meg til å bli ferdig så vi kan flytte inn.

Ingen kommentarer: