Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


onsdag 25. juli 2012

Se nå ja.....

Nå skjer det noe ja. Med en mann som har ferie og en bror som hjelper til har vi fått fart i ferdiggjøringen av huset. Nå er det såpass at det på de fleste rom nå bare mangler lister og dører, så er de ferdige. 

 

Vi har også hatt en fliselegger her som har gjort ferdig vegger og gulv på badene, og han kom på kort tid da han vi hadde bestilt for et år siden plutselig ikke hadde tid allikevel. Så nå gjenstår jobben for rørleggeren. 
Jeg gjorde valget enkelt ved å velge like fliser på begge badene fordi jeg ikke synes det er så lett å finne fliser jeg liker. Valgte da enkle fliser som jeg regner med holder seg tidløse lenge.Og kjøkkene begynner også å ta form. Herlig å se at det begynne å bli ferdig. 
Mye jobb å sette opp, men så blir det fint også.


Og benkeplata....lekker synes nå jeg da.Skal oljes nå så den får stå o godjøre seg før vi tar den i bruk. Noen som har erfaring med valnøttplate som vil dele vedlikeholdstips?


Vaskerommet begynner også å ta form. vi har valgt å ha fliser over benk og bak vaskemaskin og tørketrommel. Resten av veggene får vinyltapet, og de fine flisene jeg vant på gulvet. Gleder meg til å få lagt dem så jeg få se resultatet.

Så var det disse listene som skal på for at rommene skal bli helt ferdige. Har forsatt igjen noen meter å male, men jeg skal forte meg jeg, så lenge andre setter de opp etterhvert som de blir ferdige. 

Vi lister oss

Ingen kommentarer: