Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 13. desember 2011

Joda, jeg er her.

Det blir visst lengre og lengre mellom innleggene her nå, men det skjer ikke så veldig mye på huset vårt heller. Med en mann som er veeeeldig mye ute på jobbreise, så går det sakte fremover når vi skal gjøre mesteparten av resten selv. Og det å blogge om adventstaken som er lik på 3. året, eller at det snart er jul, eller pyntingen til jul som jeg forsåvidt ligger etter med i år leses vel på alle de andre bloggene, så jeg tenker at det skal dere få slippe å lese her. Egentlig er jeg jo ikke så veldig glad i juleaften, liker vel egentlig bedre 1, juledag, da alt er over og jeg kan gjøre ingenting. Men i år er vi bedt bort på julaften, og det må jeg si jeg ser frem til, det er noen år siden sist, så i  år skal jeg bare jobbe litt og komme til dekket bord, og kanskje klare å nyte kvelden.


Men noe fikk vi da utrettet i helgen. Vi fikk bestilt fliser til vaskerommet. Jeg var jo så veldig heldig å vinne en kjempeflott premie hos Franciskas vakre verden. 10 kvm fantastiske fliser fra Far-far. Vi reiste inn til Oslo for å ta flisene i nærmere øyesyn, og det må jeg si var flott. Far-far har lokaler i et gammelt sjarmerende mursteinsbygg, som i gamle dager var vaskeriet til direktørboligen til Ringnes bryggeri, og her traff vi en veldig hyggelig fyr som forklarte oss hvordan flisene blir laget, og alle blir håndlaget i Marocco. Valget var ikke så lett, men jeg hadde vel sett meg ut mønsteret før vi dro hjemmefra, men alle flisene kan bestilles i hvilken farger man vil. Så vi endte opp med denne:



På vei hjem kjørte vi innom bad.bad.bad på Vøyenenga. Jeg hadde kommet over deres nettside, og funnet baderomsinnredning som er mer etter min smak. Kunne vel tenke meg noe som dette på badene i det nye huset. En liten på det lille badet og en litt større på vårt bad.



De skulle få inn noen flere modeller i løpet av januar, så da blir det vel en ny tur for å se på nyhetene. Synes kvaliteten på disse møblene så veldig bra ut, heltre i alle deler, soft-close på skuffer og skap og granitt eller marmor topp-plate med underlimt vask.

Til uken er det meningen at de skal komme å montere pipe og peis, så da blir det vel kanskje et innlegg til før jul.

Snakkes

3 kommentarer:

Synnøve sa...

Så koselig med et innlegg fra deg igjen:-)
Jeg og liker første juledag mye bedre en julaften. Første juledag kan en senke skuldrene og slappe helt av:-)
Kjempefine fliser du har vunnet:-)

Klem Synnøve

Anitas Interiør verden sa...

Hei du , ja denne bloggelysten går opp og ned hos de fleste av oss. Vi skal også bort julaften i år, blir litt rart men godt å komme til dekket bord når jeg skal jobbe på julaften.

Ang benken så er den 125x57 cm og høyden på det høyeste på ryggen er 90,5 cm.
Du får måle å se om den skulle passe inn,så hører jeg fra deg.
ha en fin kveld
Klem Anita

♥Min Eden♥ sa...

Hej hej,
Jag har en blogg som heterwww.mineden.com, och har en sida där jag samlat Planteringsbord från olika bloggar(http://www.mineden.com/p/pottingtables.html).

Jag tycker att jag sett ett planteringsbord på din blogg, rätta mig on jag har fel :).



Så min fråga är först om du vill ha din bild på min sida med alla bord? Jag vill såklart ha ditt planteringsbord med i samlingen... I såfall att du vill ha den med, är det möjligt att du kunde skicka en bild åt mig. Den kunde gärna vara minst 400 px bred. Jag nämner din blogg och länkar naturligtvis!


Sidan har varit mycket besökt, statistik-mässigt och det är roligt. Jag tycker själva att det är härligt med all inspiration och skaparglädje.

Ha det bra och hör av dig :)


Med vänlig hälsning:
Nina
min.eden@hotmail.com