Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


torsdag 17. november 2011

Videreutdannelse

Ja, jeg kan vel se på det som en liten videreutdannelse. Nå når vi bygger hus vil jeg jo gjerne være med å bidra så mye jeg kan. Og det på litt andre plan enn bare med bæring, rydding, maling og tapetsering. Jeg vet jo hvordan man bruker både hammer og skrutrekker,  men det er denne elektriske sagen som har vært min utfordring. Og det er egentlig ikke hvordan den skal brukes, men at jeg skal tørre å bruke den. 


Jeg tror egentlig jeg lider av "sagskrekk", for jeg ser for meg blod og fingertupper spruter. Men så tenkte jeg at når de på "Sinnasnekker`n" klarer dette, så skal vel ikke jeg være noe dårligere. Tok mot til meg og prøvde meg litt forsiktig frem, holdt fingrene laaangt unna sagbladet og kappet i vei. Å jammen hadde jeg alle fingrene i behold. Javel, da var det bare å fortsette. 


Så nå har jeg virkelig fått taket på dette, og er ikke så rent lite stolt av meg selv, (jeg får si det selv, for ingen andre gjør det) Det har foreløpig resultert i at jeg har kledd en vegg i gangen med panelbord , som siden skal kles med plater. Det kan jo være bra å ha et godt hold på en vegg i gangen, da det er store muligheter for at det skal henges opp noe på denne veggen, f.eks en stor flott speil.


Så var det å få satt opp spikerslag til kjøkkeninnredningen. 
Måling, kapping og skruing. Er ganske fornøyd med jobben min gitt.


Og endelig er hele taket ferdig kledd med panel. Vi hadde jo en liten utfordring med hensyn til at det var så mye dårlige materiealer, som endte opp med at vi måtte kjøpe nytt. Da valgte vi å kjøpe ferdigmalt. Og med en mann som har vært på jobbreise i 7 uker så har det ikke gått så veldig fort. 


Så er det ventilasjonsanlegget som skal på plass, og der begynner vi også å se en ende. Isolasjonen er bestilt, så da venter vi bare på å få sprøytet den inn på taket, hele 40 cm tykkelse, så her blir det nok ikke vanskelig å holde varmen.


I mellomtiden har vi kjøpt oss en gassdrevet oven, og den var helt genial til dette bruket. Arbeidstemperaturen ble meget behagelig for 4200W gjorde susen her ja. Mulig det er å fyre litt for kråka, men inntil vi får på plass pipe og peis får vi bruke denne

Bestått

1 kommentar:

Bente sa...

Hjelpes, så flink du er. Jeg er mektig imponert. Lykke til videre.

Klem Bente