Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


mandag 22. mars 2010

Vår i vinduskarmen

Nå har jeg plantet litt i den fine terrinen jeg fant etter min farmor. Synes det kunne passe med litt vårblomster nå.Til og med mannen i huset hadde kommentar på denne: "Det synes jeg ble fint. For jeg lurte på om den skulle stå tom med bare en liten blondeduk i?" Koselig når han legger merke til detaljene han også. For som regel er det kommentaren: "Hvor skal du ha den?". Eller: "Hvordan har vi klart oss uten den!" med litt ironi i stemmen. Ikke lett for han å skjønne at ikke alle ting har nytteverdi.


Fine detaljer på lokket. Og detaljer er noe jeg har sansen for. Klarer å se det vakre i småting, og kan da lett falle for fristelen til å ta det med hjem.


Og selvfølgelig måtte det komme en engel her også. Har nå et englekor som begynner å få noen medlemmer. Synes det er noe fredelig over disse englene. Og etter å ha lest boken til Francesca Brown "My Whispering Angel" har jeg fått enda bedre følelse for disse flotte englene.

Denne lille engelen får lov å vokte vinduet på kjøkkenet, den henger på gardinholderen i likhet med 3 av samme slaget. En liten detalj som jeg synes er dekorativ.
Nå venter jeg bare på at våren skal sette inn for fullt, deilig når solen skinner, og det grønne begynner å skimtes under sneen.


Ha en fin dag alle sammen2 kommentarer:

Nina i Paradiset sa...

Nydelig!!
Skikkelig flott var den.
Selv opplever jeg at perleblomster holder seg så kort tid inne i varmen. Vet at de skal ha fuktig jord, men usikker på om mine får nok vann....
Har du noen gode tips??

Jorunn sa...

Nei, dessverre Nina. Har ikke prøvd de tidligere, men synes de er dekorative nå til påske. Jeg vil heller ha de enn gule påskablomster. Det er du som eksperten på blomster av oss.