Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


onsdag 27. juli 2016

Litt fremgang.

I dag har vi begynt på reiseverket på drivhuset. Og jeg kan nå lettere se størrelsen og hvordan det vil se ut når det blir ferdig. På langsidene blir det smårutete vinduer, og så har jeg fått tak i en flott dør som jeg gleder meg til å se på plass. Opprinnelig var jeg på utkikk etter en gammel dobbel dør med glass, men det var de ikke lett å finne. Muren er pusset, og jeg prøvde meg selv på den ene siden. Ble ganske bra om jeg skal si det selv, selv om jeg klundret litt. Men jeg sier som Pippi: Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert 😊. Det ser bedre ut i virkeligheten enn på bildet her. 
Vi har valgt å bruke impregnerte materialer, så da får jeg nok ikke malt huset innvendig i år, for disse materialene må jo tørke godt før de får maling på seg. Men da får jeg gjøre det til våren.Jeg gleder meg masse til vinduene kommer på plass, og jeg tenker stadig på hvordan jeg vil innrede det og hvordan det skal se ut både utvendig og innvendig.


Nå er det tak og litt mer reisverk som står for tur.


4 kommentarer:

Bente sa...

Ååå, så spennende. Det blir nok kjempefint
Ha en finfin kveld

HageSus i Turids hage sa...

Hei Jorunn.
Jeg fant bloggen din også. Ser det er lenge siden du har vært her, men hva finner man ikke når man er på jakt etter drivhus!!!
Hilsen fra Turid

ركن كلين sa...


شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
شركة مكافحة الصراصير بالرياض
شركة مكافحة الفئران بالرياض
شركة مكافحة الحمام بالرياض
شركة رش دفان بالرياض
شركة تنظيف كنب بالرياض
شركة تنظيف موكيت بالرياض
شركة تنظيف فلل بالرياض

Susan Benson sa...

Lånetilbud

Hej mine damer og herrer, Har du brug for økonomisk hjælp?
Jeg er Susan Benson. Jeg er en långiver og også en finansiel konsulent.

Har du brug for et erhvervslån, privatlån, realkreditlån eller et lån for at fuldføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Vi yder alle former for låneydelser, herunder langfristede og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447915601531 og modtag et svar på et øjeblik.

Et lån fra en pålidelig og kompetent virksomhed er det, du skal bruge for at nå dit mål. Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi har specialiseret os i at levere strukturerede økonomiløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

* Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
* Fleksibelt beløb - Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne.
* Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
* Fleksibel rente på 3%.
* Høje godkendelsesrater
* Fleksibel tilbagebetaling - Du skal vælge tilbagebetalingsdatoen, enten ugentlig, månedlig eller årlig i en varighed på 1-30 år.
* Enkel online ansøgning.
* Personlig vejledning og ekspertise.
* Ingen skjulte gebyrer

Gå ikke glip af en mulighed på grund af manglende finansiering. Kontakt min virksomhed nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har stået i økonomiske vanskeligheder over hele verden

For mere information om vores lånetilbud, så send os venligst din låneanmodning via
E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447915601531

Formidlere/Konsulenter/Mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til gavn for alle involverede parter.