Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


onsdag 1. desember 2010

Nedtelling.....

For første gang på 18 år er det i år ingen adventskalender her i huset. Synes nok at barna på 15 og 19 kan klare seg uten nå, selv om det alltid har vært koselig å lage til kalender til dem. I fjor ble det kun en flax-kalender uten noe særlig hell. Men tidligere år har det vært lagt mye arbeid og tankevirksomhet i å lage kalendere. Så i år blir det kun å tenne et lite lys hver dag.


Har funnet frem en lysklype som er en overligger fra mine besteforeldres kolonialbutikk. Den ble stengt i 1971 (?), så helt nye er ikke disse klypene, men franske....nei, det er de nok ikke. Hadde ett brett med et dusin på, priset til kr 4,27 pr. dusin. Tror nok det er en helt annen pris på disse i dag, og kanskje de til og med er franske ;) Men hvem bryr seg vel om det, jeg ser ikke forskjell ihverfall.


I år tenker jeg at det ikke skal bli så mye mas og jag før jul. Tror jeg kommer til å ta det litt piano med baking og annet julesyssel. Det har jeg jo egentlig prøvd å tenke før også, men uten at jeg har klart å følge det helt. Så den som lever får se, kjenner vel meg selv såpass godt at jeg klarer ikke helt å la det være.

Tenn lys

2 kommentarer:

Anitas Interiør verden sa...

Alltid koselig med levende lys :-) Tenker samme tanken som deg om å ta det litt med ro men det blir sikkert ikke sån :-)
Ha en fin dag

Klem Anita

Anonym sa...

Hei.Så koselig.Elsker levend lys.Mine vil ikke ha kalender lenger de heller.Savner det.Var en del å pakke inn 48 gaver men sin sjarm.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil.