Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


søndag 9. mai 2010

I mangel av lysthus....

Drømmen om lysthus dukker stadig opp når jeg ser bilder i interiørblader, men foreløpig får jeg klare meg med drivhuset mitt. Men med litt midler kan det blir koselig her også, kan vel til og med invitere et par på ett glass vin.

Dette bordet kjøpte jeg i fjor, men pakket det ikke opp før nå. Synes det har så vakkert understell. Siste jeg var på IKEA kom jeg over disse stolene, og tenkte at de ville passe til bordet, og så aller verst ble det jo ikke. Med stoler inkl. pute til kr 135,- pr stk, kan jeg godt ha de stående ute en seson eller flere.


Det hadde jo selvfølgelig vært koselig å hatt det slik som i dette lysthuset som sto på hagemessa i vår, men det får i så fall bli på neste tomt.
Jeg har hatt en runde rundt på diverse hagesenter i helga, og jammen klarte jeg ikke å få med meg litt hjem også.Synes dette lille oliventreet passet sammen med stolene og bordet, så det får stå her inne. Vet ikke helt om det tåler å stå ute til sommeren heller jeg, men vi får se hvor det havner til slutt.På Plantasjen fant jeg både "Denise" og "Dronning Mary" pelargonium. Ikke så ofte jeg ser disse vakre plantene på hagesenterene, det er som oftes "Dronning Ingrid" og noen navnløse. Jeg har vel strengt tatt ikke bruk for disse siden jeg har så mange fra før, men synes det er litt koselig med noen "voksne" planter også, og ikke bare disse små som jeg har overvintret.


Men de begynner også å ta form. Jeg har vært flink til å knipe av blomstene slik at de kan bruke kraften på å vokse istedenfor å sette blomster, selv om jeg synes det er koselig når de begynner å blomstre.
Ha en fin uke.


3 kommentarer:

Manne's hverdag sa...

Hei!!!

Synes det ble veldig fint, jeg.

Hilsen
Marianne

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Ååååh, så koselig du har det i drivhuset!!
Nydelig bord og stoler:)
Her hos meg må jeg ta inn alt fra drivhuset på kvelden, og bære det ut igjen på morran...er ikke varme der, og med 2 til 3 minus på natta må de i hus.
Får håpe vi snart får varmere vær:)
Så flott madonna, har de slike på hagesenter?
Ønsker deg ei fin ny uke!

Asbjørg sa...

Ble riktig så koselig i drivhuset ditt,både stolene og bordet var kjempefine!
Og pelliser får man vel aldri for mange av.