Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


tirsdag 26. juli 2011

Rosetog

Jeg har i kveld vært med å gått i fakkel-/rosetog på Vik i Hole kommune. Dette er, for de som ikke er lokalkjent, like i nærheten av Utøya. Det var en flott opplevelse, hvor ca 6000 møtte frem for å stå sammen og hedre de som ble rammet av den tragiske hendelsen. 

Bilde fra Ring Blad

Det sterkeste inntrykket var nok da Helene Bøsei Olsen holdt minnetale over sin mor, Monica, som også statsministeren nevnte i sin tale i Oslo Domkirke. Meget sterkt. Det føles godt å kunne være sammen med andre, og legge ned blomster, både i fjorden og omkring en krans.

Bilde fra Ring Blad

Dagene etter 22.juli har vært spesielle, selv om jeg ikke personlig kjenner noen som har gått bort, er savnet, eller var der. Men jeg tenker stadig på de som har opplevd dette fryktelige. På hva de har sett, hørt og følt. Dette er noe de må bære på hele livet, disse stakkars unge menneskene.



Tro, håp og kjærlighet

fredag 22. juli 2011

Tenner lys

Det er helt uvirkelig det som hender i Norge i dag. Og ekstra ille synes jeg det er med det som skjer på Utøya. Denne fredelige øya i Tyrifjorden, som vi nesten kan se over til her hvor vi bor. Følger med på nett og tv. Unge mennesker som har vært livredde, som i utgangspunktet skulle samles til en hyggelig samling. Føler at dette kommer litt for nær hjemmet. 



Først det som skjer i Oslo, og jeg sier at: " Det er godt vi bor på bygda", så kommer dette på Utøya, og da er det plutselig i nærområdet. 

Føler med alle som er involvert, mine tanker går til familiene.


tirsdag 12. juli 2011

Den store overraskelsen

Et innlegg utenom det vanlige. Men jeg vil gjerne dele denne historien.

Bildene er hentet fra La Lagunas side

Mens jeg var på ferie hos min søster  i Spania ble det bestemt at hun og jeg skulle  på spa på La Laguna , et Spa-hotell i nærheten. Det er et flott hotell med et flott spanlegg. Vi pakket litt saker, og reiste avgårde. Da jeg kom inn i hotellets resepsjon skjedde det.


For i mot meg der inne kom ingen andre enn min mann gående mot meg. 
Du kan si jeg ble veldig rar i "trynet" for dette hadde jeg i hverfall ikke forventet meg. 


Årsaken var nemlig at vi hadde 20 års bryllupsdag denne dagen, og egentlig synes jeg det var litt synd at vi ikke skulle være sammen denne dagen, men andre ville det annerledes. Han hadde kommet på idèen selv, men hadde fått veldig god hjelp av flere for å få til dette.


Det er visst mange som har visst om dette, bare ikke jeg, og jeg som pleier å ane når det det skal skje noe uforutsett, men dette hadde jeg ingen anelse om i det hele tatt.


Vi fikk en flott dag på hotellet, med et par timer i saltvannsjacuzzi, badstuer, flotte varme og kalde dusjer, isbad og diverse. Det var bare å frotse i vann. Så ble det en 3 retters middag i resturanten. Koffert var pakket til meg, og lurt inn på hotellrommet så jeg fikk ha på meg noe annet en shorts og t-shirt på kvelden.


Morgenen etter ble vi hentet tilbake til min søsters hjem, og der ventet min lure datter som visste om hele overraskelsen, men for en gang skyld hadde klart å holde munn.
 Nå vet jeg hvordan følelsen er over å bli veldig, veldig overrasket.
Takk til alle som klarte å holde kjeft.

Konspirasjonen