Velkommen!
Så fint at du fant veien inn på siden
min! Jeg blir utrolig glad om du legger igjen en liten hilsen etter deg!


mandag 28. februar 2011

Fremtidens bloggplass?

Denne uken skal jeg jammen meg ha vinterferie, som starter med husvask.  Så da måtte jeg var en snartur innom "Den gyldne fe"  på morgenen i dag for jeg måtte ha mer Durance skyllemiddel og vaskemiddel. Da så jeg dette lekre "data-skapet"


Det måtte vel vært noe å hatt i det nye huset for å gjemme data og kontorutstyr. For det vil jo alltids bli noe av det, i og med at det aldri slutter å komme regninger og annet papir.


Måtte se på hjemmesiden til Riviera Maison når jeg kom hjem og fant det igjen der. Jeg turte ikke å spørre om prisen, men kan jo begynne å spare, så får jeg se hvor langt jeg kommer med det. 



Er det noen som har sett noe lignede skap noe sted?



Og mens jeg kikket litt rundt på denne siden fant jeg disse fantastisk vakre bokhyllene.

Spare, spare, spare



søndag 13. februar 2011

Drømmelysthus

De siste gangene jeg har vært på gave- og ineriørmessa, har jeg vært innom standen til Mr.Plant for å kikke på det drivhuset/lysthuset de har med seg. Jeg synes det er så vakkert. Tenk å kunne hatt et slikt i hagen. Det er ordentlige glassruter som er kittet på plass, så jeg vil vel tro at man bruker litt tid på å sette det opp.


Og man bør vel heller ikke ha fotballsparkende barn, eller sinte naboer når en har dette fine glasshuset. Ikke det at vi har det da, men man vet jo aldri hva som kan komme innom. Får vel se hva vi får plass til på den nye tomten etter hvert, men det er i hverfall satt opp et lysthus på ønskelisten. Om det blir dette eller et annet gjenstår å se, for det finnes selvfølgelig mange andre vakre hus også.



Er jo like vakkert dette fra Vansta Trädgård også. Se den flotte muren det står på, litt engelsk følelse her ja.

Lov med drømmer


lørdag 12. februar 2011

Martha + Marius = sant

Jeg har vært så heldig å få hjelp til å strikke en fantastisk fin Mariusgenser til Martha. Satt  og leste div blogger og kom over Morpheus sin fine blogg, hvor hun viste frem gensere hun hadde strikket til sine hunder.

 
Tok mot til meg og spurte om hun ville strikke en til Martha min også, og jada, ikke noe problem. Genseren kom i løpet av et par uker, og Martha ble så fin, bare se her.



Hun har jo så mye pels, så det tyter ut litt her og litt der, men hun liker å ha på seg klær. ikke det at hun bruker det mye, men når det er kaldt, eller vått er det veldig praktisk.

Bilde lånt av Morpheus.
Tusen takk for hjelpen med denne fine genseren. Utolig hva en kan få til her i bloggverden.  Forresten en fin verden å være med i. Får både tips og inspirasjon og ikke minst god hjelp her. Føler liksom at vi er venner selv om vi ikke har sett, eller snakket, med hverandre.



Legger ved et bilde av Martha da hun var ca 9 uker, hun har selvfølgelig vokst mye på de 2 årene siden bildet ble tatt Men hun er fortsatt ikke helt på størrelse med kattene, i hverfall ikke når hun er nybadet og våt, men da hadde vel kattene vært en del mindre også, for der er det også mye pels.

Takk for hjelpen

onsdag 9. februar 2011

Mere kjøkkenforberedelser

Nå har jeg endelig mottatt plantegning hvor det ikke er tegnet inn kjøkkeninnredning. Jeg ønsket å ha det for å sende til diverse kjøkkenleverandører, og se hva de kan komme med av idèer til vårt nye kjøkken. Den tegningen vi fikk fra Norema, etter at vi hadde vært på besøk der, ble fin, men var "bare" tegnet etter det som var fra før på plantegningen.

Kjøkken fra Mosaic

Det kan jo bli gøy å se om det er noen som kommer med noe spektakulært som vi ikke har tenkt på. Det er muligens dumt av meg å sende til så mange (6) leverandører, for da kan vel valget bli enda vanskeligere. Men det blir jo spennende da.


Lidhults

Pris har jo selvsagt litt å si også. Kan vel ikke bare velge på øverste hylle akkurat. Har jo et budsjett som vi skal prøve å holde, selv om det allerede kan se litt skummelt ut.

Sigdal
Mange av leverandørene har kjøkken som igrunn er ganske like, men som på bildene er satt opp i forskjellige formasjoner. Så om en velger det ene framfor det andre, spiller vel kanskje ikke så veldig stor rolle, bar kvaliteten en bra...eller er det andre meninger om dette.

Alfa3

Kjøkkenet vi har i dag er fra Sigdal, og det har vi vært godt fornøyd med. Ingen løse henglser eller dører som faller av. Og sånn skal det jo være i mange år.

JH Interiør
Min favoritt blandt de jeg har sendt forespørsel til er nok JH Interiør sitt kjøkken, synes det er bare så lekkert, så det blir spennende å få pris da. De lager jo så mye annet fint også, bl.a bad, garderobe og hyller. Er det noen som har erfaring med dette og vil dele det med meg?

Prisgitt

søndag 6. februar 2011

Fjorårets julebord...

...ble avviklet i går. Og her kommer litt bilder fra bordekkingen. Det var vel litt sent å lage julestemning, men litt vinterbord kunne jo passe. Så det ble da hvitt og sølv, med innslag av granbar.



Tidligere i uken hadde jeg laget noen lyslykter med tanke på bordpynt, og de gjordet seg innimellom alle de andre lysene. 




De var egentlig ganske enkel å lage.  Fant frem noen gamle syltetøyglass, surret på litt blonde, og tau og selvklebende blonde, kjøpt på Europris, litt hvit maling, og vipps....lyslykter.


Liker jo godt å pynte bord litt ekstra når jeg skal ha selskap. Det ble dekket to ganske like bord, for vi var flere enn vi har plass til på det ene bordet. Og da er det greit å ha plass til to bord, bare ved litt ommøblering.


Julebordet gikk bra ellers, men får vel overlate til fantasien om hvordan vi hadde det, for det vil ikke bli vist noen bilder fra selve laget. De forblir private.



Takk for laget.

tirsdag 1. februar 2011

Da var det avgjort.

Vinneren av jubileumsgaven er trukket, og vinneren er: damen med denne bloggen.



Trekningen ble foretatt via random.org. etter at jeg laget en nummerert liste over alle følgerne mine.

Håper vinneren blir fornøyd med gaven. Send meg din adresse, så kommer det gave i posten om noen få dager.

Gratulerer